Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa te deghizezi de Halloween in functie de zodie

Halloween este un prilej de petrecere si distractie care trebuie privit cu hazul cuvenit. Cum alegi sa te prezinti cu ocazia asta „infricosatoare“ depinde doar de tine (si de zodia ta).

Unii abia asteapta ziua de 31 octombrie si se bucura de ea ca niste copii, altii critica si detesta din suflet aceasta sarbatoare de origine celtica, imprumutata de la americani. Lasand carcotelile deoparte, Halloween este un prilej de petrecere si distractie care trebuie privit cu hazul cuvenit. Cum alegi sa te prezinti cu ocazia asta „infricosatoare“ depinde doar de tine (si de zodia ta).

Cum se deghizeaza fiecare zodie de Halloween

Berbec

cum te deghizezi de halloween Foto: By Boiko Olha, Shutterstock

Esti omul momentului, asa ca n-ai rabdare sa cutreieri magazinele in cautarea unei tinute elaborate. Te visezi Printesa Razboinica, dar te multumesti cu ceva rapid si simplu: pantaloni mulati, coarne de dracusor, o pereche de catuse sau un bici, ca sa stie toata lumea ca esti puternica si periculoasa.

Taur

zodii halloween Foto: By Svetlanamiku, Shutterstock

Citește și:

Tu esti mai de moda veche, preferi sa mananci dovleac copt si sa bei vin fiert de Halloween. Insa odata invitata la un party, trebuie sa te ridici la nivelul asteptarilor. Pentru ca te simti bine intr-o tinuta scumpa, chic, eleganta, ai putea intruchipa Lebada Neagra sau pe Cruella De Vil.

Gemeni

cum te deghizezi de halloween Foto: By Lyudvig Aristarhovich, Shutterstock

Ai mult umor si-ti place sa te distrezi, adori sa te joci cu rolurile si sa jonglezi cu mintile oamenilor, in special cu cele ale barbatilor. Nu faci exceptie de Halloween. Te poti deghiza cu placere si succes garantat in eleva obraznica, profesoara sexy, politista rea sau asistenta provocatoare.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc