Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa te deghizezi de Halloween in functie de zodie

Halloween este un prilej de petrecere si distractie care trebuie privit cu hazul cuvenit. Cum alegi sa te prezinti cu ocazia asta „infricosatoare“ depinde doar de tine (si de zodia ta).

Balanta

zodii de halloween Foto: By Kotin, Shutterstpck

Plina de gratie si mereu cu zambetul pe buze, ti se potriveste un personaj bun si bland ca Alba-ca-Zapada, Cenusareasa ori Craiasa-Zapezii sau unul neinfricat cand vine vorba de a-si ajuta semenii si a face dreptate, precum Ioana d’Arc. Pentru ca esti semn de aer, poti purta si aripi de zana.

Scorpion

zodii de halloween Foto: By Captblack76, Shutterstock

Tu iti doresti sa fii o aparitie impresionanta si cu adevarat de speriat, asa ca lucrezi in detaliu la o tinuta cat mai horror. Te incanta ideea de a arata ca un zoombie, ca o vrajitoare sau ca orice alt personaj fioros. Nu dai gres nici cu varianta clasica, aceea de a te costuma in vampir.

Sagetator

zodii de halloween Foto: By Elena Vasilchenk, Shutterstock

Esti curajoasa, plina de energie si dornica sa incerci orice varianta desucheata. Nu tii sa aiba legatura cu lumea de dincolo sau sa fie horror, asa ca te poti costuma la fel de bine in actrita (Marilyn Monroe), cantareata (Lady Gaga) sau intr-un personaj oarecare pe care il admiri.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc