Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa te deghizezi de Halloween in functie de zodie

Halloween este un prilej de petrecere si distractie care trebuie privit cu hazul cuvenit. Cum alegi sa te prezinti cu ocazia asta „infricosatoare“ depinde doar de tine (si de zodia ta).

Rac

zodii halloween Foto: By B-1972, Shutterstock

Nu gresesti daca alegi un costum simplu, care sa intruchipeze un personaj clasic, precum Harry Potter, Marry Poppins sau un spiridus simpatic. Nimic malefic sau „sangeros“. Ideal este un costum personalizat, creat chiar de tine sau special pentru tine, de un croitor priceput.

Leu

zodii halloween Foto: By joycedragan, Shutterstock

Daca esti Leu, vrei sa iesi in evidenta oriunde cu orice pret. La o petrecere cum este cea de Halloween intruchipezi, firesc, un personaj puternic, curtat, invidiat, o femeie care salveaza lumea. Wonderwoman, Superwoman, Catwoman, Lara Croft sunt din acelasi film cu tine.

Fecioara

cum te deghizezi de halloween Foto: By Dmytro Vietrov, Shutterstock

Se stie ca esti atenta la detalii si ca adori perfectiunea. Vrei sa fii admirata pentru unicitate, asa ca te-ar incanta o pictura faciala elaborata, realizata de un make-up artist profesionist, chiar daca distractia te poate costa cat o intreaga tinuta de gala. Alege un machiaj de groaza, extrem de realist.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc