Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa te deghizezi de Halloween in functie de zodie

Halloween este un prilej de petrecere si distractie care trebuie privit cu hazul cuvenit. Cum alegi sa te prezinti cu ocazia asta „infricosatoare“ depinde doar de tine (si de zodia ta).

Capricorn

zodii de halloween Foto: By photoagent, Shutterstock

Ce e clasic iti surade cel mai tare. Desi sunt sanse mari sa nu te dai in vant dupa petrecerile de Halloween, daca se intampla sa participi la vreuna, te costumezi intr-un personaj tipic pentru aceasta sarbatoare, fara sa te agiti prea mult: schelet, vampir, stafie. Sau, pur si simplu, porti o masca scarry.

Varsator

zodii de halloween Foto: By Remita, Shutterstock

Adori sa fii originala si sa improvizezi, iar Halloween e unul din momentele in care te poti manifesta oricat de straniu si excentric fara sa te judece nimeni. De la personaj de desene animate la extraterestru, de la dracusor cu ochi rosii la zana buna, ideile si optiunile tale sunt nelimitate si surprinzatoare.

Pesti

cum te deghizezi de halloween Foto: By Masson, Shutterstock

Esti romantica, visatoare, sensibila... Nu ti se potriveste deloc o aparitie „sangeroasa“. Esti insa creativa si ai imaginatie cat cuprinde, asa ca iti poti alege sa intruchipezi un personaj fantastic potrivit firii si zodiei tale blande: o sirena, un inger sau pe Alice in tara Minunilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc