Setari Cookie-uri

Horoscop 2019: Mesajul astrelor pentru cele 3 Zodii de Apa

Ce te asteapta in 2019 daca te numeri printre cele trei zodii de apa!

Horoscop 2019 pentru zodia Scorpion

horoscop 2019 scorpion

Micile reusite te incurajeaza si-ti dau incredere, astfel ca iti propui obiective din ce in ce mai provocatoare, dar si laborioase. Te bucuri de venituri consistente si poti pleca intr-o calatorie mai lunga decat un concediu obisnuit, care sa-ti aduca experiente deosebite. Te asteapta o perioada productiva si norocoasa, in care obtii cam tot ce-ti doresti!

Cuplu si familie

Dominati inevitabil de sentimente, pasiune si intuitie, Scorpionii reusesc totusi in 2019 sa fie calmi, echilibrati si permisivi in viata personala, astfel ca vor evita sau atenua, dupa caz, multe situatii neplacute, conflictuale. Desi, de obicei, tu esti cea suspicioasa si nemultumita, acum, in mod neasteptat, sotul sau iubitul sunt cei care te taxeaza din motive diverse. Cand ai momente de indispozitie si nu reusesti sa te exprimi, cel mai bine e sa te retragi si sa te gandesti in liniste la solutii de viitor, fara sa-i exasperezi pe toti ai casei cu nelinistile tale. E momentul perfect sa lasi trecutul in urma, sa stergi cu buretele amintiri neplacute si nemultumiri. Se poate ivi o oportunitate de a pleca din tara pentru o vreme, poate la o prietena mai veche care s-a stabilit in strainatate sau chiar la o sora, matusa, verisoara. Cei singuri se pot astepta sa apara la orizont o noua idila care sa le ocupe fiecare gand. Ba chiar si cei deja casatoriti pot trai tot felul de ispite. In ultima parte a anului te poti astepta sa se schimbe la 180 de grade o relatie cu cineva apropiat. Iar daca ai copii mari, in 2019 se pot muta din casa parinteasca sau se pot casatori.

Citește și:

Bani si cariera

Esti tare mandra, chiar un pic cu nasul pe sus, fiindca reusesti lucruri pentru care ai muncit multa vreme si pentru care ai avut concurenta serioasa. Esti avantajata, obtii diverse privilegii legate de un context anume sau de un as din maneca sau din CV. Poti trezi antipatii si invidii printre colegi, dar si aprecieri sincere din partea altora. Nu uita ca mai ai multe de invatat si evita, de cate ori poti, sa fii orgolioasa si pricinoasa, mai ales ca lucrul in echipa iti poate aduce reusite semnificative. Partea cea mai buna este ca recompensele financiare sunt semnificative, astfel ca singura ta grija va fi sa investesti banii cat mai eficient si sa nu-i cheltuiesti nesabuit. Planul financiar este cel mai bine aspectat in 2019, asa ca profita de oportunitati!

Stil de viata si sanatate

Simti nevoia sa fii in trend, asa ca esti mai pornita ca oricand sa-ti faci analizele, sa te cantaresti, sa-ti cumperi o bratara smart de fitness sau alt gadget care sa te tina la curent cu orele de somn sau numarul de pasi pe care-i faci zilnic. Te poate ajuta sa fii mai disciplinata si sa te misti mai mult. Pe de alta parte, faptul ca muncesti enorm te indeamna sa te premiezi cu portii generoase de mancare. Confortul emotional astfel obtinut e de scurta durata, insa efectele lui se vad in timp.

Citește și:

Indemn astral

2019 e un an in care iti poti face multe cunostinte si prieteni, ba chiar te poti integra in grupuri noi, cu conditia sa socializezi mai mult. Profita de timpul liber si foloseste-l pentru activitati care sa te destinda cu adevarat!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc