Setari Cookie-uri

Horoscop 2019: Mesajul astrelor pentru cele 3 Zodii de Apa

Ce te asteapta in 2019 daca te numeri printre cele trei zodii de apa!

Horoscop 2019 pentru zodia Pesti

horoscop 2019 pesti

E un an in care, mai ales la inceputul lui, te gandesti mult la tine, la ceea ce-ti doresti in viata, dar mai mult te preocupa binele familiei, al copiilor in special. Pe de o parte simti nevoia sa te razvratesti, sa te reinventezi, sa-ti largesti orizontul, pe de alta nu esti impacata cu gandul ca poti gresi sau dezamagi pe cineva. Unii Pesti vor rupe relatii vechi de prietenie, dar la fel de usor intalnesc oameni cu care simt ca rezoneaza inca din prima clipa.

Cuplu si familie

Comunici mai mult cu membrii familiei si cauti calea spre impacare, daca au existat neintelegeri in trecut, nu pentru ca ai avea vreun beneficiu din asta, cat pentru ca simti nevoia sa domneasca in jurul tau o stare de armonie. Copiii ocupa un loc central printre preocuparile tale, iar daca nu ai inca si-ti doresti, este un an excelent pentru a ramane insarcinata. Daca te afli la inceput de relatie, ai vrea sa lasi in urma tiparele dupa care ai functionat pana acum si sa te implici mai mult, sa te razgandesti mai rar si sa faci planuri de viitor concrete. Totusi, nimic nu e batut in cuie. Pentru unii Pesti dorinta de libertate iese din nou invingatoare, pentru altii, dimpotriva, tandretea si daruirea sunt la cote maxime si niciun sacrificiu nu pare prea mare pentru bunul mers al relatiei. In orice caz, vor fi perioade in care sa fii pe aceeasi lungime de unda cu partenerul pare misiune imposibila, dar si momente de daruire totala si intimitate profunda, in care ai convingerea ca impreuna puteti muta si muntii. Foarte mult conteaza efortul pe care jumatatea ta il face pentru a te vedea fericita si relaxata, modul in care contribuie, emotional si financiar, la bunul mers al proiectelor comune, legate de locuinta, de concedii, de copii.

Citește și:

Bani si cariera

Pe plan profesional, nu obisnuiesti sa iesi in evidenta sau sa faci mare caz de reusitele tale. Ei bine, anul acesta pui emotivitatea in cui, sau, pur si simplu, ai noroc de un sef compatibil cu modul tau de lucru, care te apreciaza pentru felul in care iti indeplinesti sarcinile, fara mare tam-tam, dar eficient. Cert este ca ai sustinere si oportunitati sa avansezi in cariera, dar, chiar si asa, nici astrele, nici Dumnezeu „nu-ti baga-n traista“ totul de-a gata. Trebuie sa fii dispusa sa iesi din zona de confort, sa risti, sa fii curajoasa daca iti doresti cu adevarat sa obtii un nou job sau o pozitie mai convenabila, mai bine platita. E momentul sa-ti invingi teama de a-ti asuma riscuri si sa nu te mai temi de greseli. E un an in care creativitatea si inventivitatea ta sunt la cote maxime, iar ideile pe care le ai castiga usor laude si aprecieri. In privinta cheltuielilor, investesti mult in educatia copiilor, ii inscrii la cursuri, ii trimiti in tabere, le angajezi meditator, tot ceea ce crezi ca este necesar pentru viitorul lor. Decizii bune, pentru care iti multumesti mai tarziu. Te poti inscrie si pe tine la cursuri despre unul din domeniile care te intereseaza: bioenergie, astrologie, psihologie, religie.

Citește și:

Stil de viata si sanatate

Constientizezi tot mai mult faptul ca starea sufleteasca influenteaza sanatatea fizica si ca poti atrage in viata ta evenimente pozitive sau nu doar cu puterea gandului. Iata un imbold spre a te relaxa mai mult, iar pentru asta ceri sfaturi avizate si citesti tot ce-ti pica in mana despre autocontrol, meditatie, gandire pozitiva. Ai si de ce sa te preocupi de toate astea, fiindca pentru tine e un an neobisnuit de solicitant. Poarta mai des nuante de albastru si verde, sunt culori care te linistesc si-ti aduc noroc.

Indemn astral

Nu trata problemele altora de parca ar fi ale tale! E minunat sa ajuti, dar cand acest lucru ajunge sa te impovareze si sa-ti consume resursele interioare si financiare, e bine sa iei o pauza.

Foto prima pagina: By 2C2C, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc