Horoscopul dragostei pentru luna FEBRUARIE: Dam fluturii din stomac pe stabilitate si fidelitate

Horoscopul dragostei pentru luna FEBRUARIE: Dam fluturii din stomac pe stabilitate si fidelitate

Intrarea planetei iubirii in semnul Capricornului in data de 4 februarie poate tulbura linistea unora in Luna Iubirii. Desi nu se intampla nimic nou in cuplu, sau poate tocmai de aceea, pretentiile noastre cresc.

Horoscopul dragostei pentru Rac

horoscopul dragostei februarie

Nu esti in cea mai buna dispozitie sufleteasca, iar partenerul iti poate cere unele concesii pe care nu esti decisa daca e bine sa le faci. Desi mai mereu te lasi condusa de sentimente, luna asta esti mai calculata si hotarata sa nu cedezi: te pui pe tine pe primul loc, fiindca sunt in joc lucruri importante, pe care altfel risti sa le pierzi. Unii Raci reusesc, sub influenta planetei Venus, sa-si consolideze sentimentele si relatiile, in vreme ce altii vor da o sansa unei noi iubiri, diferita de ceea ce au trait pana acum.

Horoscopul dragostei pentru Leu

horoscopul dragostei februarie

E o perioada buna si frumoasa pentru Lei in privinta sentimentelor. Chiar daca toate celelalte aspecte te pun in dificultate, stabilitatea emotionala e punctul tau de sprijin, de aceea vrei sa te asiguri ca planurile de viitor ale partenerului coincid cu ale tale si poate chiar sa faci un pas important pentru relatia voastra. E momentul oportun sa va mutati impreuna, sa rostesti o cerere in casatorie sau sa-ti faci curaj sa inviti in oras pe cineva care-ti place, mai ales in preajma zilei de 14 februarie.

Horoscopul dragostei pentru Fecioara

horoscopul dragostei februarie

Luna Plina in Fecioara din data de 19 februarie iti aduce o dispozitie impaciuitoare si romantica. Te conectezi cu partenerul la cel mai profund nivel, cauti si pretuiesti momentele petrecute in doi. Daca esti singura, faci alegeri care iti sunt prielnice pe termen lung, nu te tenteaza sub nicio forma aventurile lipsite de viitor. Singura greseala de care trebuie sa te feresti in perioada asta este aceea de a fi prea critica ori exigenta cu cei pe care-i iubesti. Cand ai o zi mai proasta, incearca sa te ponderezi si sa iti temperezi severitatea.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc