Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna FEBRUARIE: Dam fluturii din stomac pe stabilitate si fidelitate

Intrarea planetei iubirii in semnul Capricornului in data de 4 februarie poate tulbura linistea unora in Luna Iubirii. Desi nu se intampla nimic nou in cuplu, sau poate tocmai de aceea, pretentiile noastre cresc.

Horoscopul dragostei pentru Capricorn

horoscopul dragostei februarie

Venus e prezenta la tine-n semn luna asta. Unii avertizeaza ca urmeaza sa agite spiritele, sa te oblige sa rescrii regulile. Insa nu e tocmai asa. Venus vine cu echilibru si voie buna pentru toti cei care si-au ales un partener de incredere, de viitor. Numai in situatia in care esti nemultumita de relatia actuala vei fi pornita sa schimbi asta si nu va fi foarte usor sa-ti verbalizezi dezamagirea. Altfel, te bucuri de momente frumoase alaturi de jumatatea ta, ba chiar te poti lasa convinsa sa spui da unui nou drum impreuna... nu neaparat direct spre altar.

Horoscopul dragostei pentru Varsator

horoscopul dragostei februarie

Luna asta e bine sa nu te gandesti numai la tine, ci si la partener. Sa te pui in locul lui, sa descoperi ce ii lipseste si daca nu cumva ceri de la el lucruri pe care tu insati nu i le oferi. Egoismul trebuie lasat deoparte daca vrei sa rezolvi micile conflicte care apar in cuplu, mai ales ca motivele sunt inchipuite. Daca analizezi mai bine lucrurile, vei vedea ca le poti avea pe toate: iubire, libertate, stabilitate. Cei mai multi Varsatori reusesc sa-si clarifice intentiile si sa-si seduca iremediabil partenerul. Sau sa se lase sedusi.

Citește și:

Horoscopul dragostei pentru Pesti

horoscopul dragostei februarie

Femeile nascute in zodia Pesti emana o energie irezistibila. Vei primi aprecieri, invitatii si propuneri nu tocmai cuminti, dar tu esti in cautare de liniste si stabilitate. Si o intalnire intamplatoare aparent se poate transforma cat ai bate din palme in ceva mai serios. Daca esti cu cineva, nu e exclus sa descoperi lucruri nu tocmai placute, legat de partenerul de cuplu, pe care tu alegi cum le gestionezi, insa comunicarea este foarte importanta pentru a te simti impacata cu deciziile pe care le iei.

foto zodii: By Gorbash Varvara, Shutterstock

Foto prima pagina: By Senor, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc