Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei pentru luna FEBRUARIE: Dam fluturii din stomac pe stabilitate si fidelitate

Intrarea planetei iubirii in semnul Capricornului in data de 4 februarie poate tulbura linistea unora in Luna Iubirii. Desi nu se intampla nimic nou in cuplu, sau poate tocmai de aceea, pretentiile noastre cresc.

Horoscopul dragostei pentru Balanta

horoscopul dragostei februarie

In luna februarie, Balantele sunt mai sentimentale decat de obicei, in acelasi timp fragile emotional, dar si hotarate sa puna piciorul in prag daca lucrurile nu merg bine in cuplu. Sunt gata sa plece, sa lase totul in urma, fara sa stea prea mult e ganduri, chiar daca in adancul sufletului nu-si doresc decat o impacare ca-n filme. In multe cupluri pot sa apara discutii in contradictoriu si suparari ce pornesc de la cheltuieli, datorii, gestionarea banilor. Cele mai favorizate sunt Balantele singure, care intalnesc oameni interesanti si leaga relatii de durata.

Horoscopul dragostei pentru Scorpion

horoscopul dragostei februarie

Nu esti dispusa absolut deloc sa astepti, sa gasesti scuze si sa acorzi circumstante atenuante partenerului, mai ales daca devine a nu stiu cata oara tacut si distant, fara explicatii. Unii Scorpioni vor decide ca e mai bine sa-si continue drumul singuri, decat alaturi ce cineva care se dovedeste ezitant, indecis. Altii dimpotriva, fac totul ca sa deschida calea spre comunicare si nu se lasa pana cand lucrurile nu se clarifica. In perioada urmatoare poti consolida ceea ce construiesti acum.

Citește și:

Horoscopul dragostei pentru Sagetator

horoscopul dragostei februarie

E o luna in care nu-ti permiti sa te joci, sa te distrezi, sa cuceresti si apoi sa abandonezi. Un simplu flirt se poate transforma in ceva mai serios. Te surprind propriile sentimente si decizii, fara sa vrei te implici si te atasezi, vorbesti despre asteptarile tale, faci planuri si te minunezi cat de repede si de frumos se poate transforma o relatie dintr-una oarecare in dragostea vietii. Mai putin norocosi sunt cei care au intampinat probleme de cuplu lunile trecute: ei trebuie sa faca unele compromisuri pentru ca lucrurile sa poata continua.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc