Setari Cookie-uri

Astrologie: 5 zodii care vor trece prin transformari uluitoare in 2019

In 2019, 5 zodii vor fi puse la incercare si provocate la schimbare, astfel ca la final de an se vor afla cu o treapta mai sus pe scara evolutiei spirituale.

Leu

zodii transformari

Esti o zodie puternica, increzatoare, care nu se teme sa-si asume responsabilitati sau sa lupte atunci cand isi doreste ceva. Dominata de elementul foc, pui multa pasiune in tot ce faci, esti sigura pe tine, orgolioasa, hotarata. Aroganta este cea care iti aduce, nu de putine ori, necazuri. Ei bine, in anul 2019 va trebui sa schimbi macazul, sa-ti domolesti pornirile, avantul, sa te regasesti, sa te cunosti mai bine, sa-ti interiorizezi trairile. Vei fi uimita sa descoperi in strafundurile fiintei tale puteri, calitati si o sensibilitate profunda, care te vor ajuta sa-ti atingi la fel de repede scopurile, dar cu mai multa compasiune si grija pentru ceea ce simt ceilalti. Vei deveni mai empatica, mai sensibila, ceea ce pentru tine e neobisnuit, dar laudabil. Maleabilitatea si acceptarea slabiciunilor tale iti vor fi pe deplin rasplatite.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc