Setari Cookie-uri

Astrologie: 5 zodii care vor trece prin transformari uluitoare in 2019

In 2019, 5 zodii vor fi puse la incercare si provocate la schimbare, astfel ca la final de an se vor afla cu o treapta mai sus pe scara evolutiei spirituale.

Pesti

top zodii

Se spune despre Pesti ca sunt cea mai sensibila zodie, binecuvantata cu o capacitate extraordinara de a intra in conexiune cu energia cosmica si cu sentimentele semenilor. Esti foarte intuitiva, pana acolo ca se poate crede ca ai un al saselea simt care nu te lasa sa te inseli, sa gresesti. Insa nu e mereu benefic sa traiesti in lumea ta, intr-o realitate ideala, refuzand sa te confrunti cu provocarile din fiecare zi. Asta e transformarea care te asteapta in 2019: va trebui sa te trezesti din visare, sa cobori cu picioarele pe pamant si sa preiei fraiele propriei vieti. Vei trece prin situatii in care e vital sa reactionezi prompt, sa te aduni, sa iei decizii rationale, concrete. Uneori, ca sa iesi invingatoare, trebuie sa fii categorica, sa te impui, sa nu-i lasi pe altii sa decida pentru tine. Vei descoperi ca poti realiza lucruri de care nu te stiai capabila!

Citește și:

foto zodii: foto: By Gorbash Varvara, Shutterstock

foto main: By Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc