Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce flori ti se potrivesc in functie de zodie

Fiecare semn zodiacal are floare norocoasa, dar si cateva flori care il vor fermeca intotdeauna instinctiv, datorita aspectului, miresmei sau semnificatiei lor.

Gestul de a oferi flori nu se va demoda niciodata, iar de catre unii este considerat o adevarata arta. Chiar daca toate florile sunt frumoase si fac impresie buna, numai cateva sunt realmente compatibile cu persoana care urmeaza sa le primeasca. Poti face alegerea cea buna tinand cont de influenta astrelor: fiecare semn zodiacal are floare norocoasa, dar si cateva flori care il vor fermeca intotdeauna instinctiv, datorita aspectului, miresmei sau semnificatiei lor. Iata cum poti face un cadou minunat, in functie de zodia destinatarei!

Flori potrivite in functie de zodie

Berbec

flori potrivite in functie de zodie

Niciodata banal, un buchet mare de flori rosii sau portocalii ca focul va castiga imediat atentia si simpatia unei femei Berbec, care apreciaza gesturile spontane, surprinzatoare. Daca vrei sa daruiesti o planta de apartament, atunci begonia, rododendronul sau un cactus cu inflorescente colorate sunt alegeri potrivite.

Citește și:

Planta purtatoare de noroc: caprifoiul

Taur

flori potrivite zodiei

Taurii sunt pe de o parte conservatori, rabdatori si calmi, pe de alta veseli si dornici sa se bucure de viata. Sofisticatul crin, delicatele lacramioare sau un buchet de maci vor aduce zambetul pe buzele femeii Taur. Pentru acasa, alege cyclamenul sau violeta.

Planta purtatoare de noroc: leandrul

Gemeni

flori potrivite in functie de zodie

Gemenii nu sunt incantati de orice floare, ei si-o doresc mereu pe cea mai spectaculoasa si neobisnuita. Li se potriveste azaleea, simbolul feminitatii, lavanda, cu efectul ei calmant sau liliacul, care trezeste simturile. Daca vrei sa nu gresesti, ofera-i femeii Gemeni un buchet mare, cu flori multicolore, din soiuri diferite.

Planta purtatoare de noroc: mirtul

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc