Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce flori ti se potrivesc in functie de zodie

Fiecare semn zodiacal are floare norocoasa, dar si cateva flori care il vor fermeca intotdeauna instinctiv, datorita aspectului, miresmei sau semnificatiei lor.

Rac

flori potrivite in functie de zodie

Trandafirii albi sau galbeni exprima aceeasi delicatete si sensibilitate precum Racul. Pentru apartament, daruieste-i o planta tamaduitoare de aloe sau un pretentios bonsai, pe care il va ingriji cu devotament. Gardenia si kalanchoe sunt optiunile mai vesele si atragatoare, tot pentru acasa.

Planta purtatoare de noroc: roinita

Leu

flori potrivite in functie de zodie

Ea adora gesturile curajoase, care stau marturie pentru aprecierea pe care i-o porti. Va fi incantata de buchetele imense, de flori care ies in evidenta, precum calele sau floarea-soarelui. Galbenelele la ghiveci sunt o varianta mai simpla, dar solara, deci placuta de Lei.

Planta purtatoare de noroc: teiul

Fecioara

flori potrivite in functie de zodie

Prefera plantele elegante, precum crinul alb sau hortensiile si intotdeauna le poti vraji cu un buchet de crizanteme, considerate o reprezentare a perfectiunii, intelepciunii si a vietii senine. Dar se vor emotiona si in fata unui buchet delicat sau ghiveci de margarete albe ori in culori vibrante.

Citește și:

Planta purtatoare de noroc: zorelele

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc