Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce flori ti se potrivesc in functie de zodie

Fiecare semn zodiacal are floare norocoasa, dar si cateva flori care il vor fermeca intotdeauna instinctiv, datorita aspectului, miresmei sau semnificatiei lor.

Balanta

flori potrivite in functie de zodie

Indragostita de frumos, Balanta adora florile delicate, frumos parfumate sau cu o simbolistica aparte, precum trandafirii roz sau in culori pale, hortensiile, freziile, violetele. Eleganta si feminina, fuchsia la ghiveci este floarea ideala pentru a impodobi casa unei Balante.

Planta purtatoare de noroc: iarba-neagra

Scorpion

flori potrivite in functie de zodie

Personalitatea complexa a Scorpionilor ii face sa prefere plantele exotice si spectaculoase, precum speciile rare de orhidee. Totodata, bujorii, simbol al frumusetii feminine, leandrul, dar si senzuala iasomie ori misteriosii irisi fac impresie placuta unui Scorpion.

Planta purtatoare de noroc: crizantema

Sagetator

flori potrivite in functie de zodie

Aceasta zodie careia ii plac provocarile nu se da in laturi de la a creste in casa o planta aparte, un palmier, un lamai sau un maslin. Daca vrei sa-i faci o surpiza placuta de moment, reusesti repede si simplu: adora florile strident colorate. Se spune ca narcisele si papadiile sunt printre preferatele informalilor Sagetatori.

Citește și:

Planta purtatoare de noroc: rozmarinul

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc