Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce flori ti se potrivesc in functie de zodie

Fiecare semn zodiacal are floare norocoasa, dar si cateva flori care il vor fermeca intotdeauna instinctiv, datorita aspectului, miresmei sau semnificatiei lor.

Capricorn

flori potrivite in functie de zodie

Desi este o zodie nu foarte sensibila, Capricornul se topeste in prezenta florilor si, in general, in mijlocul naturii. Garoafele, panselutele sau lalelele sunt alegeri simple, dar foarte apreciate. In casa Capricornii pot creste o planta mare, precum ficusul sau leandrul.

Planta purtatoare de noroc: garoafa

Varsator

flori potrivite in functie de zodie

Cu cat mai neobisnuita planta, cu atat mai fericit Varsatorul. Nu poti da gres nici oferindu-i o floare spectaculoasa, precum Pasarea paradisului, un buchet de gladiole multicolore sau chiar un sofisticat aranjament ikebana, cadou pretios si de neuitat.

Planta purtatoare de noroc: orhideea

Pesti

flori potrivite in functie de zodie

Visatorii Pesti adora florile care le stimuleaza creativitatea si sensibilitatea. Ei vor aprecia mereu magnoliile, zambilele parfumate, iar daca e vorba de plantele de apartament, muscatele ii atrag. Si trebuie stiut ca Pestii au o pasiune neasemuita pentru nuferi, semnificand puritatea si puterea naturii.

Citește și:

Planta purtatoare de noroc: liliacul

foto flori: Pixabay

Foto: By Nick Starichenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc