Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele mai mari mituri despre zodii demontate

Iata 12 prejudecati demontate una cate una.

Fiecare zodie are cateva trasaturi dominante, stiute chiar si de necunoscatori intr-ale astrologiei. Insa nu tot ce zboara se mananca si nu toti nativii dintr-un semn zodiacal sunt trasi la indigo. Iata 12 prejudecati demontate una cate una.

Mituri despre zodii

Berbecii sunt vulcanici

mituri despre zodii

Berbecul, semn de foc, nu poate fi altfel decat agitat, nerabdator si impulsiv, insa nu toti cei nascuti in acest semn sunt extrovertiti, ostentativi si vorbareti, cum te-ai astepta. Multi Berbeci sunt chiar foarte seriosi, tacuti si necomunicativi in viata de zi cu zi.

Taurii adora luxul

mituri despre zodii

Se spune despre ei ca apreciaza numai lucrurile scumpe, sofisticate si ca viata lor se invarte in jurul banilor si realizarilor materiale. Chiar daca le place confortul si calitatea, nu inseamna ca nu apreciaza si lucrurile simple, nepretuite.

Gemenii sunt superficiali

mituri despre zodii

Citește și:

Gemenii au reputația ca sunt reci, duali, ca nu se implica sentimental si ca-si ascund intentiile de cele mai multe ori. Insa acesti nativi pot da dovada de o profunzime si de o constanta uimitoare, fiind exemplu de seriozitate atunci cand ceva sau cineva ii intereseaza cu adevarat.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc