Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele mai mari mituri despre zodii demontate

Iata 12 prejudecati demontate una cate una.

Balanta este intruchiparea echilibrului

mituri despre zodii

Cand spui Balanta, spui eleganta, diplomatie, blandete, onestitate. Insa si printre Balante exista nativi orgoliosi, incrancenati, grabiti, care obisnuiesc sa amane lucrurile de pe o zi pe alta si care sunt extrem de schimbatori si sovaitori.

Scorpionii sunt razbunatori

mituri despre zodii

Desi sunt orgoliosi, suparaciosi si nu uita niciodata atunci cand sunt raniti, iar sa-i faci sa sufere poate insemna finalul iremediabil al unei relatii, totusi nu sunt nici pe departe atat de distructivi precum se spune. Nu-si petrec viata tesand planuri malefice.

Sagetatorii sunt cei mai optimisti

mituri despre zodii

Desi le plac provocarile si nu se descurajeaza usor, Sagetatorii pot fi extrem de determinati atunci cand cineva sau ceva ii deranjeaza. Sunt situatii in care devin total indiferenti, inchisi, nu iarta nimic si nu schiteaza nici macar un zambet de complezenta.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc