Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele mai mari mituri despre zodii demontate

Iata 12 prejudecati demontate una cate una.

Racii traiesc pentru ceilalti

mituri despre zodii

Chiar daca sunt empatici si sensibili, capabili sa faca multe pentru fericirea celor dragi, Racii pot fi la fel de irascibili, imaturi si ranchiunosi, astfel ca nu uita nicio greseala si nu de putine ori reactioneaza autoprotector, asumandu-si rolul victimei de dragul binelui personal.

Leii sunt innebuniti dupa atentie

mituri despre zodii

Aceasta zodie este cunoscuta pentru faptul ca adora sa fie in centrul evenimentelor. Chiar daca spiritul competitiv este prezent la fiecare nativ in parte, Leii obtinand mereu ce isi doresc, unii dintre ei sunt extrem de modesti si isi ating obiectivele departe de ochii curiosilor.

Fecioara este cea mai critica

mituri despre zodii

E drept, Fecioarele sunt foarte atente la detalii, se organizeaza excelent si au aceleasi pretentii de la oamenii din viata lor. Insa de cele mai multe ori, Fecioarele sunt suficient de intelegatoare si de calme incat sa nu deschida un conflict fara un motiv serios.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc