Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele mai mari mituri despre zodii demontate

Iata 12 prejudecati demontate una cate una.

Capricorn sunt retinuti

mituri despre zodii

Se spune despre reprezentantii acestei zodii de pamant ca sunt singuratici, reci si extrem de zgarciti in manifestarea sentimentelor. Acesti nativi pot fi, insa, foarte amuzanti, sensibili, comunicativi si chiar populari printre colegi si prieteni.

Varsatorii sunt extravaganti

mituri despre zodii

Desi le place sa fie creativi si originali, fiind cunoscuti ca zodia cea mai avangardista si rebela, asta nu inseamna ca sunt dispusi sa-si asume riscuri si compromisuri in orice privinta. Varsatorii au si ei limite si principii si sunt multe lucruri pe care nu le tolereaza.

Pestii sunt pasivi

mituri despre zodii

Desi este sensibil, melancolic si nehotarat, cand vrea cu adevarat ceva, un Peste paraseste imediat zona de confort si poate da dovada de un calm de invidiat in cele mai dificile contexte. Unii Pesti au tone de energie si ambitie, mobilizandu-se exemplar.

Citește și:

foto zodii: By Gorbash Varvara, Shutterstock

Foto: By Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc