Setari Cookie-uri

Mantra puternică a IUBIRII pentru fiecare zodie: deblochează obstacole și alungă energiile negative

Mantrele - formule sacre rostite în religiile orientale – reprezintă cuvinte și versuri cu puternică rezonanță energetică. Aceste cuvinte, odată rostite, au puterea de a transforma sufletul, de a debloca meridianele energetice și de a atrage echilbrul și binele în viața celui ce le rostește.

Mantra spirituală a zodiei Berbec

Nu întotdeauna totul decurge conform planurilor, iar stresul și haosul pot fi apăsătoare. Mantra care atrage iubirea și echilibrul interior este:

„Totul în viața mea vine cu belșug, iar eu voi găși tot ce-i bun în orice eveniment. Eu îmi creez viața pe care abia aștept să o trăiesc, bucurându-mă de fiecare clipă.”

Mantra spirituală a zodiei Taur

Unele emoții și sentimente sunt adesea reprimate, în încercarea de a le ascunde, de a le uita. Sufletele sensibile se întâlnesc des cu astfel de situații.

Mantra iubirii pentru zodia Taur este:

„Îmi accept sentimentele și emoțiile așa cum sunt, așa cum vin, cu suferință sau bucurie. Ele mă definesc și mă clădesc, mă învață să iert și mă ajută să găsesc iubirea, pacea și împlinirea în fiecare zi.”

Citește și:

Mantra spirituală a zodiei Gemeni

De fiecare dată când simți că nu merg lucrurile așa cum îți dorești și că viața îți pune în cale obstacole, sparge cercul de energii negative creat în jurul tău. Cu iubire, orice suferință e mai ușor de dus.

Mantra ta este:

„Voi face un pas înainte peste obstacolele vieții, iar unde voi păși voi găși iubire, bunătate și împlinire. Nu mă tem de imprevizibil.”

Mantra spirituală a zodiei Rac

Uneori exigențele față de tine pot fi prea mari. Spirit sensibil, cauți perfectinea în tot ceea ce faci, iar unoeri planurile tale pot fi răvășite de haos.

Mantra ta este:

„Îmi urmez cu încredere dorințele, iar iubirea îmi dă pueterea. Îmi accept emoțiile așa cum sunt și aleg fericirea în fiecare zi.”

Citește și:

Foto aeticol: By Zelenov Iurii/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc