Setari Cookie-uri

Mantra puternică a IUBIRII pentru fiecare zodie: deblochează obstacole și alungă energiile negative

Mantrele - formule sacre rostite în religiile orientale – reprezintă cuvinte și versuri cu puternică rezonanță energetică. Aceste cuvinte, odată rostite, au puterea de a transforma sufletul, de a debloca meridianele energetice și de a atrage echilbrul și binele în viața celui ce le rostește.

Mantra spirituală a zodiei Săgetător

Părerea celorlalți poate fi, uneori, prea importantă pentru tine. Iubești ordinea și ești o fire sinceră, ceea ce nu întotdeauna îți aduce reacțiile dorite din partea celorlalți. Obișnuiești să duci singură toate grijile, fără a cere sprijin celor din jur.

Mantra ta este:

„Am încredere în călătoria mea prin viață, iar oamenii care sunt meniți să fie lângă mine vor rămâne. Îmi iert trecutul și mă conectez cu iubire la prezent și viitor.”

Mantra spirituală a zodiei Capricorn

Puterea de muncă, loialitatea și perseverența te definesc. Uneori ai nevoie de motivație pentru a merge mai departe, alte ori simți nevoia să te regăsești în tot ceea ce faci. Caută drumul tău și ușile se vor deschide.

Citește și:

Mantra ta este:

„Îmi îndrept gândurile și energia către ceea ce este menit pentru mine. Las în urmă grijile și sufletul meu devine casa mea. Am încredere în intuiția mea. Cu iubire merg mai departe.”

mantra iubirii pentru fiecare zodie Foto: By Quick Shot/shutterstock.com

Mantra spirituală pentru zodia Vărsător

Uneori simți că nu îți găsești locul și, deși mulți se tem de schimbări, tu ai nevoie de ele. Tendința ta de a te pierde în activități pentru muncă sau pentru alte persoane te poate îndepărta de la nevoile tale interioare.

Mantra ta este:

„Sunt mai atentă la nevoile mele, mă iert și mă iubesc. Am curajul să fac ceea ce simt. Sunt minunată așa cum sunt.”

Mantra spirituală pentru zodia Pești

Ai o legătură specială cu natura, cu Universul. Intuiția ta este cosmică și întotdeauna îți va rămâne prieten fidel.

Citește și:

Mantra ta este:

„Totul în jur mă inspiră, îmi dă curaj, iar iubirea îmi umple sufletul. Am putere să acționez acum, aici. Viața este minunată și tot ce-i bun îmi va ieși în cale.”

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc