Setari Cookie-uri

Mantra puternică a IUBIRII pentru fiecare zodie: deblochează obstacole și alungă energiile negative

Mantrele - formule sacre rostite în religiile orientale – reprezintă cuvinte și versuri cu puternică rezonanță energetică. Aceste cuvinte, odată rostite, au puterea de a transforma sufletul, de a debloca meridianele energetice și de a atrage echilbrul și binele în viața celui ce le rostește.

Mantra spirituală a zodiei Leu

Uneori motivația poate fi cheia succesului, iar atunci când împrăștii energii pozitive în jurul tău, oameni minunați poți întâlni.

Mantra ta este:

„Destinul mă cheamă, iar binele este de partea mea. Am curajul și pot să fac ceea ce simt. Dăruiesc ca să primesc. În sulfetul meu este fericire și iubire.”

Mantra spirituală a zodiei Fecioara

Pui mult suflet în tot ceea ce faci, iar lucrul bine făcut este țelul tău. Spirit delicat, atent la detalii, poți simți uneori că emoțiile sau grijile te copleșesc.

Mantra ta este:

„Las în urmă orice grijă și resentiment. În viața mea totul vine cu iubire și bunătate. Sunt ceea ce ar trebui să fiu.”

mantra dragostei pentru fiecare zodie Foto: By antonpix/shutterstock.com

Mantra spirituală a zodiei Balanță

Liniștea și echilibrul te definesc. Poate că simți că unele provocări sunt greu de dus, însă tu poți găși soluția în toate.

Citește și:

Mantra ta este:

„Sunt recunoascatoare pentru provocări, îmbrățișez schimbarea și nu mi-e teamă. Am încredere în Univers și las iubirea să îmi călăuzească pașii.”

Mantra spirituală a zodiei Scorpion

Nesiguranța te pot înfuria, iar prea multe schimbări îți pot aduce neliniște.

Mantra ta este:

„Accept schimbarea ca pe o provocare. Am inima deschisă și nimic nu mă poate face să îmi pierd echilibrul. Totul vine cu un scop bun în viața mea.”

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc