Setari Cookie-uri

Horoscop doar pentru TINE: ce COMPLIMENT să îți oferi în fiecare zi

Poate că la o primă vedere un compliment nu ar aduce atât de multe schimbări, însă, privind în profunzime, creierul nostru poate suferi schimbări, se poate educa prin gânduri frumoase și optimiste, ceea ce se numește, în mod științific, neuroplasticitate. Dă-ți voie să speri, să dezvolți gânduri frumoase față de cei din jur, dar și față de ține însăți.

Spune-ți în fiecare zi ceva frumos, un compliment care te reprezintă, care alungă o teamă sau care ar putea atrage succesul pe care îl dorești. Spune în fiecare zi ceva frumos și celor dragi ție, spune-o cu dragoste și crede cu toată puterea în ceea ce spui. Cuvintele chiar ne pot schimba.

Ce compliment să îți oferi în fiecare zi, în funcție de zodie

Noi îți vom spune complimentul puternic pe care îl poartă fiecare zodie, căci fiecare nativă are o zonă sensibilă pe care o poate fortifica cel mai bine, dar tu poți găși cu siguranță și altele, cele care te reprezintă la nivel personal.

Compliment pentru zodia Berbec: „Sunt atât de talentată!”

Ești o persoană foarte responsabilă și calmă. Ai tendința ca, uneori, să duci după tine sentimentele negative din trecut. Mantra a încrederii: „Îmi iert trecutul, îmi accept prezentul și mă pregătesc cum pot mai bine pentru viitor. Mă aflu pe drumul succesului.”

Citește și:

horoscop complimentele in functie de zodie

Foto: By Gorbash Varvara/shutterstock.com

Compliment pentru zodia Taur: „Sunt un om valoros!”

Ești o persoană muncitoare și te implici cu tot sufletul în tot ceea ce faci. Uneori poți fi foarte obosită, dar ești înzestrată cu o puternică determinare interioară. Poți depăși sau ocoli obstacole, astfel încât să te menții pe drumul succesului. Mantra încrederii pentru tine este: „Binele, succesul și iubirea vin la mine cu ușurință.”

Compliment pentru zodia Gemeni: „Sunt minunată așa cum sunt!”

Iubești adevărul și lucrurul bine făcut, căci ești sinceră și perfecționistă. Deși ai mulți prieteni, uneori poți fi dezamăgită de aceștia. Mantra încrederii pentru tine este: „Fiecare experiență pe care o trăiesc este minunată pentru evoluția mea.”

Citește și:

Compliment pentru zodia Rac: „Sunt o persoană generoasă!”

Se poate întâmpla ca nativa Rac să fie văzută de cei din jur ca fiind muncitoare, sensibilă, prea implicată, dar ea este de fapt foarte generoasă. Gata oricând să sară în ajutorul tuturor, acțiunile nativei Rac pot fi uneori interpretate răutăcios de cei din jur. Mantra încrederii este: „Am încredere deplină în intuiția mea, în iubire și în bunătate. Sunt înconjurată de oameni de la care am o lecție de învățat.”

Foto Articol: By Photosani/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc