Setari Cookie-uri

Horoscop doar pentru TINE: ce COMPLIMENT să îți oferi în fiecare zi

Poate că la o primă vedere un compliment nu ar aduce atât de multe schimbări, însă, privind în profunzime, creierul nostru poate suferi schimbări, se poate educa prin gânduri frumoase și optimiste, ceea ce se numește, în mod științific, neuroplasticitate. Dă-ți voie să speri, să dezvolți gânduri frumoase față de cei din jur, dar și față de ține însăți.

Compliment pentru zodia Leu: „Sunt norocoasă!”

Ești o persoană muncitoare, atentă la tot ceea ce faci, dar totodată atentă și cu tine. Ții la imaginea ta, la felul în care te prezinți, iar părerea celorlalți îți poate influența starea de spirit. Mantra încrederii pentru tine este: „Sunt frumoasă, sunt iubită, sunt puternică. Am curajul să dăruiesc, să ajut, să surprind.”

Compliment pentru zodia Fecioară: „Sunt puternică și responsabilă!”

Nativele Fecioară sunt cunoscute pentru firea lor perfecționistă, responsabilă și muncitoare. Se implică cu tot sufletul în tot ceea ce fac și nu uită scopul de la care au plecat. Uneori, părerea celor din jur poate fi prea importantă, motiv pentru care se pot simți dezamăgite sau vulnerabile. Mantra încrederii pentru nativele Fecioară este: „ Am încredere în talentele și abilitățile mele. Aleg responsabil.”

Citește și:

complimente pentru zodii Foto: By Photosani/shutterstock.com

Compliment pentru zodia Balanță: „Sunt valoroasă și încrezătoare!”

Tu știi cum să tragi concluziile optimiste din experiențele trecute, însă uneori viitorul îți poate crea temeri. Ești muncitoare, determinată și independentă, iar uneori riști să uiți de tine. Mantra încrederii pentru tine este: „Sunt în echilibru. Toate în viață mea vin pentru mine cu un scop și mă ajută în evoluția mea.”

Compliment pentru zodia Scorpion: „Sunt un artist al vieții mele”

Totul pentru tine se trăiește intens, ca un foc emoțional gata oricând să se întețească. Uneori te poți simți copleșită de toate acestea. Mantra încrederii pentru tine este: „Eu sunt cea care îmi creez propria viață, cu iubire și responsabilitate. Îmi urmez intuiția și îmi iert trecutul.”

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc