Setari Cookie-uri

Horoscop doar pentru TINE: ce COMPLIMENT să îți oferi în fiecare zi

Poate că la o primă vedere un compliment nu ar aduce atât de multe schimbări, însă, privind în profunzime, creierul nostru poate suferi schimbări, se poate educa prin gânduri frumoase și optimiste, ceea ce se numește, în mod științific, neuroplasticitate. Dă-ți voie să speri, să dezvolți gânduri frumoase față de cei din jur, dar și față de ține însăți.

Compliment pentru zodia Săgetător: „Sunt o învingătoare!”

Uneori, viața vine cu multe obstacole. Optimismul tău incredibil te ajută să reziști și să găsești soluții în toate. Te adaptezi cu ușurință evenimentelor vieții și ești recunoscută ca fiind o învingătoare! Mantra încrederii pentru tine este: „Atrag dragostea și bunătatea în viața mea. Privesc cu optimism viitorul și eu sunt creatorul propriei mele vieți.”

Compliment pentru zodia Capricorn: „Sunt o persoană sensibilă, dar curajoasă!”

Deși par înconjurați de un zid impermeabil, de după care mai aruncă idei extraordinare și glume demne de ținut minte, totuși în sufletul lor nativii Capricorn sunt sensibil, blânzi, iubitori și tandri. Dar pentru a-i descoperi trebuie să treci de acel zid. Mantra încrederii pentru zodia Capricorn: „Am curajul să spun ceea ce simt și îmi urmez întotdeauna visurile.”

Citește și:

complimente si mantra increderii pentru fiecare zodie Foto: By Dzhulbee/shutterstock.com

Compliment pentru zodia Vărsător: „Sunt empatică și îndrăzneață!”

Cunoaștem deja descrierea din zodiac, care ne spune despre tine că ești imprevizibilă, cu o aură rece, dar că ascunzi o sensibilitate incredibilă și o putere de empatie imensă, ceea ce te ajută să îți învingi toate temerile și să te aventurezi în tot felul de proiecte umanitare. Tu ai puterea să mobilizezi grupuri de oameni, poți fi un extraordinar vindecător și totodată poți crea circuite care aduc binele în lume. Cu toate acestea, în inima ta rămâi o persoană foarte sensibilă, atentă la semnalele non-verbale, la părerea celorlalți, uitând uneori de propriile tale nevoie. Mantra încrederii pentru tine este: „Am încredere în intuiția mea și am curajul să îmi urmez visurile. Acționez acum.”

Citește și:

Compliment pentru zodia Pești: „Sunt optimistă și iubita!”

Nativii Pești sunt firi controversate, greu de înțeles, însă sunt suflete frumoase, loiale, sincere și foarte puternice, în ciuda sensibilității și tandreții care ii caracterizează. Nativele Pești îți pot arăta un alt mod de a trăi, încununat cu tot ce-i mai bun în oameni: încredere, bunătate, dăruire, iubire necondiționată, determinare și curaj. Însă drumul până la sufletul lor este foarte greu de parcurs. Mantra încrederii pentru Pești este: „Sunt o persoană binecuvântată, iubită, norocoasă și sănătoasă. Atrag iubirea și prosperitatea în viața mea.”

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc