Setari Cookie-uri

Horoscop: Zodia Taur, puntea de legătură între SPIRITUAL și MATERIAL

Top 5 calități și defecte pentru zodia Taur

Cu siguranță fiecare zodie are acea trăsătură definitorie, acel lucru special care completează panoplia semnelor astrologice. În cazul zodiei Taur, acesta este talentul lor unic de a ține în echilibru perfect aspectele materiale și pragmatice ale vieții cu cele spirituale, sufletești, emoționale.

Iată mai jos toate secretele zodiei Taur!

Data: 21 aprilie – 21 mai

Culoare dominantă: galben, verde, nuanțe de pământ

Piatră norocoasă: smarald

Planetă guvernantă: Venus

Citește horoscopul zilnic și află ce îți rezervă astrele!

Zodia Taur: Top 5 calități

Loialitate, tenacitate, stabilitate, răbdare, romantism.

Nativii acestei zodii sunt romantici prin definiție și au obiceiul să se îndrăgostească destul de des. Cât de profunde sunt aceste sentimente e de discutat, dar cert e că se numără printre zodiile care cred și visează la găsirea sufletelor pereche. Acest lucru se va întâmpla abia atunci când vor atinge maturitatea emoțională și învață să facă și compromisuri pentru dragoste, nu doar gesturi declamative.

Citește și:

Știu cum să își atragă partenerii și sunt foarte seducători. Infidelitatea nu le stă în caracter, dar atunci când se întâmplă, au bunul simț să își asume greșeala și să accepte consecințele.

Zodia Taur: Top 5 defecte

Lipsa de empatie, zgârcenie, încăpățânare, materialism, posesivitate.

Cel mai mare defect al acestor nativi este lipsa lor de empatie. Nu o fac intenționat sau din răutate, ci este doar o manifestare a firii lor pragmatice, bine ancorată în realitatea cotidiană. În loc să încerce să înțeleagă și să asculte ce simte celălalt, Taurul va face o evaluare rapidă a situației, apoi va prezenta cea mai simplă soluție. Chiar dacă poate fi un obicei incomod, nu trebuie să le luați în nume de rău când fac acest lucru. Pentru ei, ecuația e simplă: o persoană dragă suferă și situația trebuie reparată rapid. Pentru ei, asta este o dovadă de dragoste.

Citește și:

Compatibilități în dragoste pentru zodia Taur

Taur – Berbec

Dacă ar fi vorba de o aventură torida, atunci cu siguranță acești doi nativi se potrivesc de minune, dar o relație serioasă, pe termen lung, va presupune mult efort emoțional din partea ambilor parteneri.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc