Setari Cookie-uri

Horoscop: Zodia Taur, puntea de legătură între SPIRITUAL și MATERIAL

Top 5 calități și defecte pentru zodia Taur

Taur – Scorpion

O relație între acești doi nativi necesită multe resurse interioare, dar are șanse serioase de reușită pentru că cei doi nativi vor învăța multe lucruri bune unul de la altul. Cel mai important, Taurul va învăța de la Scorpion cum să manevreze oamenii în condiții sociale, iar Scorpionul va deprinde de la Taur tandrețea și romantismul.

Taur – Săgetător

O astfel de relație se poate dovedi incomodă, dar nu imposibilă. Nativul în Taur, cu picioarele pe pământ, va fi absolut exasperat de Săgetătorul aventurier care își dorește să exploreze. La rândul său, Săgetătorul se va arăta epuizat de încăpățânarea și lipsa dorinței de a încerca lucruri noi a Taurului.

Taur –Capricorn

La fel ca în cazul Fecioarelor, și această poveste pare desprinsă din romanele de dragoste, dacă eroii acestora ar fi sensibili, pasionali cu măsură, echilibrați emoțional și cu o perspectivă practică asupra vieții. O astfel de relație îi poate aduce pe cei doi nativi până în fața altarului.

Citește și:

Taur – Vărsător

În mod surprinzător, acestă relație este o paralelă a relației pe care Taurul o are cu Săgetătorul și se va lovi de aceleași piedici. Vărsătorul e prea vizionar, prea aventurier pentru Taur, în timp ce Taurul e prea tradițional și prea pragmatic pentru Vărsător.

Taur – Pești

Puțini oameni se vor bucura de o astfel de poveste de dragoste așa cum este cea dintre Taur și Pești. Acești nativi se vor completa perfect și se înțeleg din priviri. Acolo unde Taurul va da cu pumnul în masă, nativul în Pești va ști să îmblănzească, iar atunci când nativul în Pești se simte pierdut și nu își găsește calea, Taurul va fi acolo să îi ofere stabilitate și siguranță.

Foto prima pagina WarmTail/ Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc