Setari Cookie-uri

Horoscop: Zodia Taur, puntea de legătură între SPIRITUAL și MATERIAL

Top 5 calități și defecte pentru zodia Taur

Taur-Taur

Doi nativi în Taur nu se vor plictisi niciodată împreună. O astfel de poveste de dragoste va fi plină de picanterii și de romantism, dar va avea și câteva provocări atunci când Taurii vor scoate coarnele unul la celălalt în loc să se arate dispuși să negocieze.

Taur – Gemeni

O relație între un Taur și un nativ în Gemeni nu este imposibilă, dar va fi greu de construit. Acest lucru se întâmplă pentru că Taurul nu va avea niciodată încredere deplină în cuvântul Gemenilor, iar nativii în Gemeni se vor simți închiși, încorsetați de obiceiul Taurului de a juca aproape întotdeauna după reguli.

Taur – Rac

Cu greu vei întâlni un cuplu mai tandru decât unul format dintr-un nativ în Taur și unul în Rac. În această ecuație, Taurul va conduce și va lua deciziile grele, iar Racul va oferi stabilitate emoțională, încredere și tandrețe. Lângă partenerii născuți în Taur, e foarte posibil ca Racii să renunțe la gelozia lor proverbială.

Citește și:

Taur – Leu

În mod surprinzător pentru toată lumea, între Taur și Leu se poate naște o frumoasă poveste de dragoste, chiar durabilă și cât se poate de serioasă. Acest lucru nu înseamnă că nu vor avea de furcă unul cu celălalt din cauza orgoliului și a încăpățânării, dar pare că astfel de neînțelegeri vor ține aprinsă flacăra pasiunii.

Taur – Fecioara

Cum ar zice englezii, a match made in Heaven! Un cuplu format din Taur și Fecioară pare a fi cuplul ideal. Ambii sunt echilibrați emoțional, foarte realiști și mai degrabă pragmatici. Din fericire, Taurul va învăța Fecioara cât de important e romantismul într-o relație și va îndulci din tendințele militare ale Fecioarelor.

Taur – Balanță

Între acești doi nativi se pot aprinde pasiuni toride, bazate pe senzualite, dorință, atracție fizică. La fel de bine ar putea fi vorba și de o relație karmică pe care trebuie să o depășească. Oricum ar fi, o relație clasică de dragoste între acești nativi necesită mult, foarte mult efort emoțional care îi poate secătui.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc