Setari Cookie-uri

Horoscopul complet pentru luna Mai 2020: Noroc. Iubire. Deblocare

În luna mai totul în jurul nostru înflorește. Nu numai natura, ci și relațiile noastre, colaborările, proiectele și spiritul nostru. Devenim mult mai receptivi la noi, ne adaptăm rapid la noile schimbări, iar mintea noastră devine mai ascuțită. Astrele ne influențează pozitiv în domeniile precum creație, dezvoltare personală, relații.

Horoscop mai 2020: Leu

Curaj. Inițiativă. Comunicare.

Luna mai vă surâde din toate punctele de vedere. Simțiți un calm interior, echilibru, reușiți să vedeți doar partea plină a paharului și asta vă ajută să aplanați conflicte și să descoperiți oportunități acolo unde altora le scapă.

Totul parcă se potrivește în viață voastră, vine la momentul potrivit, se așează perfect. Aveți așadar succes financiar, sunteți creativi, dezvoltați relații armonioase, comunicați productiv și eficient, nu e lucru mare dacă veți stârni invidia unora.

Aveți o poftă nebună de a învăța ceva nou. Poate vă inscrieți la cursuri (fie și online), poate citiți multe cărți sau vă informați despre o afacere într-un domeniu nou, dar care vă place.

Sunteți mai atente la responsabilitățile pe care le aveți față de voi și de cei dragi vouă, reușind astfel să vă organizați eficient timpul.

Citește și:

Horoscop mai 2020: Fecioară

Entuziasm. Energie. Pragmatism.

Multe schimbări bune în viață personală. Luna mai vine cu entuziasm și energie, chiar energie fizică. Începeți să vă îngrijiți mai mult de sănătatea voastră, de dietă și de stilul de viață în general. Faceți sport și chiar simțiți nevoia de mișcare, vă puteți înscrie la un program de exerciții fizice. Mișcarea are un efect liniștitor atât pentru corp, cât și pentru minte.

horocop lunar mai 2020 zodia fecioara Foto: By Angelina Egorova/ shutterstock.com

Cu Venus retrograd în Casa a X-a a semnului Fecioară , apelați la o conversație sinceră cu voi înșivă. Vă reevaluați posibilitățile, problemele, punctele forte și reușiți să faceți schimbări bune în ceea ce privește dezvoltarea personală.

Citește și:

Horoscop mai 2020: Balanță

Hotărâre. Determinare. Altruism.

Asteroidul Juno va începe o traiectorie directă în semnul Balanței, pe 26 mai, ceea ce înseamnă că va exista o claritate mai mare în ceea ce privește nivelul de angajament pe care îl luați față de promisiunile adresate vouă sau celorlalți.

Acesta este un moment favorabil pentru revizuirea termenilor acordurilor semnate cu alte persoane, cu accent pe responsabilitățile împărtășite și fără a neglija nevoile individuale. Reușiți să speculați interesele personale și să vă fructificați câștigurile pe termen scurt și lung.

Este, de asemenea, o perioadă a creativității. Aveți multe idei bune de dezvoltare și ar fi bine să începeți deja să le puneți în practică. Un prieten drag vă poate cere ajutorul, o îndrumare în afaceri, care nu vă aduce neapărat un câștig, dar vă va face plăcere să îl ajutați.

Citește și:

Balanțele se numără printre cele mai norocoase zodii în această lună în privința finanțelor. Aadar nu amânați, nu pierdeți oportunitățile și notați orice idee veți avea, căci s-ar putea să reveniți curând asupra notițelor.

Horoscop mai 2020: Scorpion

Renunțare la obiceiuri toxice. Schimbare. Învățare.

Mercur retrograd își poate face simțită prezența incontrolabilă, așadar multe situații imprevizibile pot avea loc. Dar Mercur ne încearcă limitele, deciziile și reacțiile. Priviți partea plină a paharului, păstrați-vă calmul și optimismul și astfel veți face față provocărilor. Este posibil să simțiți uneori că rămâneți în loc, că nu înaintați în ritmul pe care vi-l doriți, însă toate vor veni la timpul lor. Rămâneți credincioase dragostei și talentelor voastre și astfel nu veți simți grea această perioadă.

Citește și:

Luna Plină din Scorpion, care are loc în 7 mai, vă aduce puterea de recunoaștere a greșelilor și capacitatea de a renunța la obiceiurile toxice, care vă făceau rău sau vă împiedicau să obțineți rezultate bune (fie în planul sănătății, fie în cel al relațiilor sau financiar).

Perioada este bună pentru învățare, meditație, planificare și mai puțin pentru a pune în practică lucrurile.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc