Setari Cookie-uri

Horoscopul complet pentru luna Mai 2020: Noroc. Iubire. Deblocare

În luna mai totul în jurul nostru înflorește. Nu numai natura, ci și relațiile noastre, colaborările, proiectele și spiritul nostru. Devenim mult mai receptivi la noi, ne adaptăm rapid la noile schimbări, iar mintea noastră devine mai ascuțită. Astrele ne influențează pozitiv în domeniile precum creație, dezvoltare personală, relații.

Horoscop mai 2020: Săgetător

Introspecție. Poftă de viață. Iubire.

Cu influența Soarelui în această perioadă vă veți simți optimist, energic și plin de viață. Sunteți foarte concentrați pe scopurile voastre, vă planificați bine timpul și vă bucurați de micile reușite în fiecare zi. Pentru nativele acestei zodii, luna mai se numără printre cele mai productive perioade ale anului. Se ivesc noi oportunități și aveți energia necesară pentru a demara proiecte noi și profitabile.

Această stare optimistă se va transmite și la persoanele dragi, față de care v-ați hotărât să vă îndreptați mai mult atenția. Investiți în relațiile apropiate, căutați să faceți ca timpul cu cei dragi să fie mai bun, vă implicați pentru a le oferi surprize celor la care țineți.

Citește și:

Jupiter, planeta conducătoare a Săgetătorului, va fi retrograd în Casa II a zodiei începând cu 14 mai. Influențele astrale vizează propria persoană. Vă veți revizui planurile de viitor, dar și atitudinea, resursele și strategiile de dezvoltare. Este posibil ca, pe alocuri, să descoperiți aspecte mai puțin plăcute despre voi, dar veți găsi rapid soluții.

Horoscop mai 2020: Capricorn

Curățenie. Schimbare. Dragoste.

Nativele Capricorn vor căuta să facă ordine în fiecare aspect din viața lor, de la dulapul de haine, la proiecte de viitor și relații. Haosul nu le este deloc pe plac și le determină să se simtă în nesiguranță. Așadar agenda se va umple repede, tabelele vor fi reorganizate, până și stilul de viață va suferi schimbări, în bine, desigur.

Citește și:

O altă influență minunată resimțită în luna mai se referă la emoții. Capricornii vor simți nevoia să facă mai mult pentru propria persoană, dar și pentru cei dragi. Se vor bucura de tot ceea ce le oferă viața, vor căuta să extragă seva bună a lucrurilor și să consolideze zonele slabe din relații.

Nici planul financiar nu rămâne în urmă. Și aici va fi o reorganizare. Dacă pe termen scurt Capricornii se gândesc la proiectele actuale, ei bine, este posibil ca, pe termen lung, să realizeze o strategie mai amplă. Poate se apucă să studieze un domeniu nou sau o afacere, caută soluții pentru planuri mărețe și complexe.

Horoscop mai 2020: Vărsător

Provocare. Pragmatism. Dezvoltare.

Din punct de vedere astral, luna mai este o perioadă extraordinară pentru nativele Vărsător – pe toate planurile! Poate că nu vorbim de câștiguri substanțiale, dar cu siguranță vor exista direcții foarte bune în ceea ce privește dezvoltarea în plan financiar pentru viitorul nu foarte îndepărtat.

Citește și:

horoscop lunar mai 2020 pentru zodia varsator Foto: By Angelina Egorova/shutterstock.com

De asemenea, în această perioadă este bine ca Vărsătorii să își pună în aplicare planurile, pentru că au cu adevărat lucruri importante de spus, utile pentru cei din jurul lor sau pentru familie. Este recomandat să vă concentrați și pe proiectele personale, indiferent dacă vizează banii sau alte aspecte din viață voastră, cum ar fi relațiile sau sănătatea.

Începutul retrogradării lui Saturn în Vărsător în 10 mai vă invită să vă readuceți aminte de responsabilități asumate (inclusiv cele ignorate), să vă faceți planuri în ceea ce privește progresul și delimitarea unor limite sănătoase.

Veți renunta la dependențe, adoptând strategii cât mai sănătoase pentru voi.

Citește și:

Horoscop mai 2020: Pești

Comunicare. Iubire. Vindecare.

În luna mai nativele Pești devin mai extrovertite, orientate către ceilalți. Au multe de spus, transmit mesaje utile celorlalți, acceptă provocări pe care, în alte situații, le-ar fi refuzat, iar toată această atitudine vă ajută să rămâneți optimiste, pline de voie bună. În plus, veți dezvolta relații puternice și le veți reconsolida pe cele deja existente.

Intrarea lui Marte în Pești în data de 13 mai va aduce influențe interesante, legate de propriul trecut, de răni nerezolvate, de automatisme din comportamentul lor pe care și le doresc schimbate și care își au rădăcinile în trecutul îndepărtat. Pur și simplu Peștii se reinventează, se reorienteaza către mai bine, iar peste toate acestea, luna mai vine cu influențe foarte bune în planul dragostei.

Citește și:

Mai mult ca niciodată, veți avea o extraordinară capacitate de adaptare la nou și veți accepta cu multă ușurință schimbarea în viața voastră.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc