Setari Cookie-uri

Horoscopul complet pentru luna Mai 2020: Noroc. Iubire. Deblocare

În luna mai totul în jurul nostru înflorește. Nu numai natura, ci și relațiile noastre, colaborările, proiectele și spiritul nostru. Devenim mult mai receptivi la noi, ne adaptăm rapid la noile schimbări, iar mintea noastră devine mai ascuțită. Astrele ne influențează pozitiv în domeniile precum creație, dezvoltare personală, relații.

Poate că Venus, planeta iubirii, va fi retrograd de pe data de 12 a acestei luni și va pune sub lupă relațiile noastre, ceea ce nu reprezintă neapărat un lucru negativ, dar totuși primim influențele Soarelui, iar în 7 mai avem Luna Plină, cu vești foarte bune în sectorul financiar.

Toate aceste influențe astrale le vom simți intens. Emoțiile noastre se vor schimba, vom descoperi, influențați de Venus, unde sunt punctele slabe în relațiile noastre, ce putem îmbunătăți și unde ar trebui, poate, să încheiem unele prietenii sau colaborări. Luna Plină ne aduce noi oportunități financiare, noroc și posibilitatea de a avea noi câștiguri, noi proiecte sau, poate, posibilitatea de a face schimbări mari în carieră. Îți recomandăm să citești care sunt cele mai avantajate zodii în plan financiar la final de primăvară: 3 ZODII CU NOROC ÎN PLAN FINANCIAR ÎN A DOUĂ JUMĂTATE A PRIMĂVERII

Citește și:

Horoscop mai 2020: Berbec

Putere interioară. Energie spontană. Control.

Veți simți o intensă dorință de a încerca lucruri noi, poate chiar de a începe noi proiecte, de a testa unele limite. Impulsul pentru nou vă poate ajuta să descoperiți noi direcții în viața voastră și chiar să surprindeți persoanele iubite, prin gesturile tandre, romantice și creative de care veți da dovadă. Totuși, este indicat să reflectați asupra ritmului în care vă raportați la relațiile cu cei din jur, dar și la propriile planuri. Chiar dacă aveți idei bune, uneori graba vă strică treaba. Mai bine să reușiți să vă duceți planurile cu grație și tactică la final, decât cu grabă. Focusați-vă pe fiecare punct cheie în planurile voastre de dezvoltare și încercați să nu săriți niciunul.

Citește și:

Este de asemenea un bun moment să reflectați mai mult la ceea ce simțiți, ceea ce gândiți. Încercați să priviți cu bucurie și recunostință tot ceea ce viața vă oferă și să alungați temerile și gândurile negative. Poate că și grijile s-au adunat, dar este timpul să aveți încredere în voi, încredere în Univers că vă va pune la dispoziție toate uneltele de care aveți nevoie pentru armonie și reușită.

Horoscop mai 2020: Taur

Putere. Hotărâre. Reinventare.

Vă întoarceți către familie, către ceea ce vă este drag, către talent și dezvoltare personală. Veți reface relațiile care poate nu mai mergeau bine, iar blocajele vor fi înlăturate. Noi oportunități vor veni către voi, ceea ce vă ajută să vă creați noi contacte și, de asemenea, să gășiți soluții financiare. Dacă aveați în plan o afacere personală, este timpul să luați startul. Astrele vă aduc imaginație și idei strălucite, notați tot ceea ce gândiți acum, căci vă va fi de folos în viitorul apropiat.

Citește și:

horoscopul lunii mai 2020 pentru zodia taur Foto: By Angelina Egorova/shutterstock.com

În plan financiar, norocul vă surâde. Este posibil să găsiți un nou job sau să primiți proiecte valoroase, poate chiar să încheiați o colaborare fructuoasă. Nu ratați oportunitățile, luați cu două mâini ceea ce Universul vă oferă în această perioadă, veți avea timp mai târziu să vă triați alegerile.

În ceea ce privește dragostea, este vremea iertării. Fie reușiți să depășiți un moment din trecut, fie să refaceți sau să redefiniți relațiile la care țineți mult, reușind să restabiliți armonia.

Horoscop mai 2020: Gemeni

Creativitate. Pragmatism. Planificare.

Mai este o lună absolut ideală pentru întărirea relațiilor cu cei apropiați. Și aceasta se întâmplă pentru că reușiți să spuneți cu adevărat ceea ce simțiți, să vă recunoastei blocajele și să comunicați cu cei din jur sincer, dar totodată tandru, transmițând iubire în vorbele voastre.

Citește și:

Optimismul caracteristic revine la locul lui, iar energia voastră se va reflecta în tot ceea ce faceți.

Intrarea lui Mercur în Gemeni (05/11) favorizează planificarea și buna organizare a vieții și a ideilor. Este favorizată creativitatea și veți reuși să lucrați cu ușurință, însă la un potențial înalt.

Odată cu sosirea Soarelui în semnul gemenilor (05/20), primiți influențe profunde pentru regăsire interioară, pentru a reflecta la planurile pe termen scurt și lung. Vă bucurați de claritate în gândire, iar planurile stabilite acum pot fi chiar cele mai bune din întreg anul. Aveți încredere în mintea și totodată în intuiția voastră.

Horoscop mai 2020: Rac

Emoții. Minte deschisă. Control.

Deși luna mai vine cu multe oportunități, uși deschise și noi contacte, totuși intuiția vă îndeamnă să rămâneți rezervați, să cântăriți cu multă băgare de seamă fiecare alegere pe care o faceți. Este o perioadă mai degrabă a refacerii pentru voi, a analizei interioare, a reflectării la propria viață și la viitorul pe termen scurt și lung.

Citește și:

Veți lua câteva decizii, dar vor fi bune, vă vor aduce prosperitate și împlinire. Simțiți nevoia să vă deschideți orizonturile, să învățați ceva nou, să citiți mult.

Mercur în Rac este cel care vă îndeamnă să priviți mai mult către voi, către timpul personal, să vă reechilibrați emoțional, să faceți o curățenie interioară. Atenție însă, este posibil ca, uneori, impulsivitatea să vă determine să spuneți și ceea ce nu ar trebui spus. Încercați să nu îi răniți prin cuvinte pe cei dragi.

În plan financiar, primiți vești bune. Aveți ocazia să vă reorganizați către venituri mai mari și mai stabile.

Foto articol: By Jozef Klopacka/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc