Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în mai 2020: Povești de dragoste rescrise de 4 planete RETROGRADE

Citește horoscopul dragostei din luna mai pentru toate zodiile

Atmosfera romantică din această lună nu poate fi descrisă altfel decât incitantă. În următoarea perioadă, ne așteaptă schimbări majore ale stării emoționale pe fondul numeroaselor schimbări astrale. Mai stă sub semnul a 4 planete retrograde și de mutarea Nodurilor Lunare pe axa Gemeni – Săgetător. Astfel, Pluto se află deja în fază retrogradă de pe 25 aprilie și va fi urmat de Saturn (11 mai), Jupiter (14 mai) și mai ales Venus, de pe 12 mai. Poate că Venus retrograd sună amenințător, dar în fapt, această poziție ne obligă să ne reexaminăm relațiile și să luam hotărâri importante cu privire la acestea.

De asemenea, pe 13 mai, Marte în mers normal va intra în Pești, o poziție incomodă pentru planeta războiului, care ne va trimite o energie haotica. E nevoie, deci, de răbdare, de comunicare și mai ales, sinceritate.

Citește și:

Citește horoscopul zilnic și află ce ți-au pregătit astrele!

Horoscop luna mai pentru toate zodiile

Horoscopul dragostei mai Berbec

Luna mai este o perioadă de maturizare emoțională pe repede-nainte pentru nativii în Berbec, nu pentru că vor vrea să facă acest lucru, ci pentru că sunt nevoiți. Chiar dacă sună cel puțin neplăcut, la finalul acestei luni, Berbecii vor avea o perspectivă clară asupra dorințelor lor și astfel, vor lua o decizie cu ecouri pe termen lung, atât cei care au o relație stabilă, cât și cei singuri sau cei care nu știu cum să își definească legătura cu o anumită persoană.

Horoscopul dragostei mai Taur

Nativii în Taur vor reuși în această lună să depășească o problemă emoțională serioasă care le ținea dezvoltarea emoțională pe loc. E foarte posibil să fie nevoiți să facă anumite sacrificii și cu siguranță că acest lucru se va dovedi a fi o provocare, dar vor reuși în cele din urmă să își atingă scopul. Acest lucru este valabil atât pentru Taurii singuri, cât și pentru cei care au o relație. E nevoie de un pic de curaj, dar în cele din urmă, iunie îi va găsi mulțumiți cu alegerea pe care au făcut-o.

Citește și:

Horoscopul dragostei mai Gemeni

Veștile sunt foarte bune pentru cei născuți sub semnul Gemenilor. În luna mai, cei care au o relație e lungă durată își vor regăsi latura erotică și prin această modalitate, vor reuși să se reconecteze cu partenerii lor. Cei care se află la începutul unei povești de dragoste trebuie să renunțe la încăpățânare și să fie mai deschiși cu cei care le sunt alături dacă vor să construiască relații durabile cu aceste persoane. În ceea ce îi privește pe nativii singuri, aceștia vor constata că o situație mai delicată în familie o să le pună ceva bețe în roate, așa că trebuie să se ocupe întâi de această situație înainte să ia în calcul o potențială poveste de dragoste.

Citește și:

Horoscopul dragostei mai Rac

Viitorul relațiilor de dragoste va depinde foarte mult de disponibilitatea Racilor de a renunța le gelozie și de a-și asuma riscuri. În caz contrar, riscă să pună o presiune inutilă asupra relației care se poate dovedi a fi picătura proverbială. Racii singuri privesc platformele de socializare cu un strop de reticență însă în ciuda acestui lucru, este cea mai sigură metodă prin care pot cunoaște în această lună un potențiel partener.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc