Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în mai 2020: Povești de dragoste rescrise de 4 planete RETROGRADE

Citește horoscopul dragostei din luna mai pentru toate zodiile

Horoscopul dragostei mai Săgetător

În viețile Săgetătorilor, se întrevede posibilitatea unei aventuri. În cazul celor singuri, această situație nu este neapărat problematică, insă trebuie să intre în această poveste cu ochii deschiși și să lase timpul să își spună cuvântul. În cazul celor care au o relație, indicat le-ar fi să stea departe de tentații și dacă simt că ceva lipsește în relația oficială, să discute cu partenerul și să ia o hotărâre onestă cu privire la viitorul relației.

Horoscopul dragostei mai Capricorn

Este o perioadă benefică pentru Capricornii care au o relație. În acest moment, pot începe să pună în aplicare planurile pe care au fost nevoiți să le amanâne în ultimele luni și se vor bucura de tot sprijinul partenerilor, care le va fi alături pas cu pas. Capricornii care nu au o relație vor descoperi că mediul online este o modalitate foarte bună de a cunoaște oameni noi. Nu e deloc exclus să stea la povești până dimineața cu persoane interesante și se poate înfiripa o poveste frumoasă de dragoste, chiar și de la distanță.

Citește și:

Horoscopul dragostei mai Vărsător

Pare că în această lună, Vărsătorii se transformă în Capricorni ahtiați după control. Acest lucru le poate dăuna relației. Trebuie să se domolească un pic și să își găsească timp și pentru partenerii lor.le va fi de mare ajutor să își deschidă inimile în fața acestora. Vărsătorii singuri pot părea autoritari și chiar posesivi în fața unor potențali parteneri, așa că nu ar fi rău deloc nici în cazul lor să își încetinească ritmul și să dea dovadă de ceva mai multă răbdare.

Horoscopul dragostei mai Pești

Ața cum ziceam mai sus, intrarea lui Marte în Pești de la mijlocul lunii se poate dovedi a fi problematică. Peștii sunt mai agitați ca oricând și pare că nu știu ce vor. Indiferent de ce anume simt, ar fi bine să comunice cu partenerii lor ca nu cumva aceștia să le interpreteze grești gesturile. În cazul nativilor singuri, se anunță vremuri bune, cu potențiali parteneri mai aproape decât cred, dar trebuie să iasă un pic din zona lor de confort și să fie ceva mai optimiști.

Citește și:

foto prima pagina Rasica/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc