Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în mai 2020: Povești de dragoste rescrise de 4 planete RETROGRADE

Citește horoscopul dragostei din luna mai pentru toate zodiile

Horoscopul dragostei mai Leu

Nu e deloc surprinzător faptul că neajunsurile amoroase ale Leilor se vor trage în această lună de la infidelitate, fie din partea lor, fie din partea partenerilor. Oricum ar fi, în luna mai trebuie să decidă dacă pot trece peste acest lucru sau dacă pun capăt definitiv actualei povești de dragoste. În ceea ce îi privește pe nativii singuri, vor avea de făcut și ei o alegere, cel mai probabil între doi potențiali parteneri. Cel mai bun lucru pe care îl pot face în acest moment este să nu judece după aparențe și să fie foarte raționali.

Horoscopul dragostei mai Fecioară

Și pentru nativii în Fecioară urmează o perioadă foarte bună. În cazul nativilor implicați în relații stabile, urmează o evoluție spectaculoasă a acestor povești de dragoste și, cel mai probabil, se vor arăta pregătiță să meargă la următorul nivel. În ceea ce privește Fecioarele, acestea trebuie să își lase mințile deschise și să nu încerce să încadreze toți oamenii în tipare, așa cum o fac în mod obișnuit. E foarte posibil ca în mai să înceapă o relație cu o persoană complet diferită de toți ceilalți parteneri pe care i-au avut.

Citește și:

Horoscopul dragostei mai Balanță

Norocul pare să fie de partea nativilor în Balanță, indiferent dacă au o relație sau nu. Starea lor interioară se va ameliora pe parcursul acestei luni și vor deveni ceva mai optimiști, iar acest lucru se va reflecta inclusiv pe plan amoros. Sunt mai dispuși la comunicare, mai deschiși la propunerile partenerilor și sunt pregătiți să facă inclusiv compromisuri, desigur, în limitele acceptabile. În ceea ce îi privește pe nativii singuri, acest optimism nou descoperit le poate deschide calea către o nouă poveste de dragoste.

Horoscopul dragostei mai Scorpion

Deși la suprafață sunt prietenoși, în interior, Scorpionii se îndoiesc întotdeauna de bunele intenții ale oamenilor din jur, indiferent cine ar fi aceștia. Acest lucru poate pune presiune asupra relațiilor de cuplu. Dacă au ceva de discutat cu partenerii lor, ar fi bine să facă acest lucru direct și deschis, fără apropouri și sugestii, abia apoi să ia o decizie. În cazul nativilor singuri, această reticență poate fi interpretată drept indiferență de potențialii parteneri, iar aceștia de pe urmă ar putea fi tentați să renunțe la o potențială legătură. Din nou, și în acest caz e nevoie de un pic de sinceritate și deschidere.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc