Setari Cookie-uri

Horoscopul Empatiei: Top 5 zodii care îți pot citi sufletul

Te numeri printre zodiile care știu să descifreze sentimentele celor din jur?

Fiecare zodie este înzestrată cu un set de calități (și de defecte) unice care alcătuiesc totalul trăsăturilor specifice unui anumit semn. De regulă, acestea sunt în strânsă legătură cu corpurile cerești care guvernează aceste zodii sau cu elementele naturale care le sunt atribuite semnelor. Dintre toate aceste însușiri, astăzi ne vom opri atenția asupra unei trăsături pe cât de importante, pe atât de prețioase: empatia.

Aceasta este definită în mai multe feluri, respectiv intuire a realității prin identificare afectivă, tendință a receptorului de a trăi afectiv, prin transpunere simpatetică, viața eroilor din opere literare, filme etc., fFormă de cunoaștere a altuia, în special a eului social, apropiată de intuiție, interpretare a eului altora după propriul nostru eu sau transpunere a noastră simpatetică în obiectele exterioare, potrivit dicționarului explicativ al limbii române. Toate acestea însumate înseamnă că dintre toate zodiile se desprind câteva care sunt înzestrate cu darul de a citi în sufletele oamenilor din jur.

Citește și:

Citește în continuare și află dacă te numeri printre acești nativi.

Citește horoscopul zilnic și află ce îți rezervă astrele!

Horoscopul Empaților

Taur

Nativii în Taur au numeroase caracteristici de invidiat, dar calitatea lor dominantă este capacitatea de a ține în echilibru latura romantică cu cea pragmatică. Alături de această abilitate, Taurii au darul de a se pune în pielea celuilalt. De regulă, ei sunt oameni foarte cinstiți și le place să creadă că toți ceilalți din jurul lor sunt la fel. Din păcate, datorită talentului lor nativ de a citi sentimente, Taurii au parte de multe dezamăgiri în viață atunci când își dau seama cât de multe ascund oamenii de fapt.

Partea bună a acestui dar se vede reflectată în relațiile cu oamenii dragi. În nativii în Taur aceștia vor găsi întotdeauna persoane dispuse să îi asculte, să îi înțeleagă și să le dea sfaturi bune. În același timp, pentru că sunt guvernați de Venus, Taurii sunt incapabili să urască sau să țină ranchiună, motiv pentru care de cele mai multe ori, găsesc în ei puterea să îi ierte destul de ușor pe cei care le greșesc.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc