Setari Cookie-uri

Horoscopul Empatiei: Top 5 zodii care îți pot citi sufletul

Te numeri printre zodiile care știu să descifreze sentimentele celor din jur?

Vărsător

Nativii în Vărsător sunt, în egală măsură, intuitivi, empatici și chiar profetici. Marele lor defect, însă, este că le place să aibă întotdeauna dreptate. De multe ori, se folosesc de darul empatiei tocmai ca să le demonstreze acest lucru celor din jur, indiferent dacă asta îi rănește pe ceilalți sau nu.

Vărsătorii nu sunt malițioși, dar au o tărie de caracter care îi ajută să ia așa cum sunt și lucrurile bune și lucrurile rele. Pentru ei este, desigur, o calitate, dar tind să aștepte acest lucru și de la cei din jurul lor, fără să ia în calcul faptul că uneori, oamenii au nevoie să împacheteze frumos un adevăr urât.

Un alt lucru care îi determină să ignore sentimentele oamenilor, deși le deslușesc cu acuratețe, este faptul că ei gândesc, trăiesc și plănuiesc pentru viitor și pentru imaginea de ansamblu. Pentru ei, cel mai important este ca puzzleul să fie complet, indiferent prin ce mijloace.

Citește și:

Pești

Am lăsat la final cel mai sensibil semn din zodiac. Peștii sunt un amestec delicat de empatie, grijă, tandrețe și intuiție, toate calități rare și prețioase. Cu toate acestea, și-au construit un exterior dur sau cel puțin rece și distant pentru a se proteja de răutatea lumii pe care o văd și mai ales o simt atât de clar.

Atunci când întâlnesc pe cineva, Peștii se uită la oamenii noi cu ochii sufletului, nu cei ai trupului și pot ghici ușor calitățile, defectele și trăirile celor din fața lor. Uneori, această capacitate imensă a lor de a simți sentimentele altora le poate fi nocivă și le poate provoca numeroase neplăceri emoționale și chiar psihice, cum ar fi anxietatea sau agorafobia. De aceea, acești nativi trebuie să facă un efort și să fie mai atenți la propriile persoane, să fie mai blânzi cu ei înșiși și mai răbdători.

Citește și:

Foto Yan Bin/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc