Setari Cookie-uri

Horoscopul Empatiei: Top 5 zodii care îți pot citi sufletul

Te numeri printre zodiile care știu să descifreze sentimentele celor din jur?

Rac

Racii sunt de departe una dintre cele mai interesante și mai complexe semne din zodiac. Ce este de subliniat la această zodie este că femeile Rac și bărbații Rac sunt surprinzător de diferiți unii de ceilalți. Doamnele născute în acest semn sunt dârze și au puterea să ia decizii radicale cu o incredibilă ușurință, în timp ce bărbații Rac au obiceiul să se complacă în zonele de confort, uneori cu prețul nefericirii lor.

Cu toate acestea, indiferent de genul lor, Racii sunt de departe cea mai intuitivă zodie din sistemul european de divinație. Ei sunt guvernați de Lună, astru cu energie eminamente feminină care le potențează empatia și intuiția. De aceea, acești nativi sunt aproape imposibil de mințit. De asemenea, sunt foarte atenți la limbajul non-verbal și știu cum să interpreteze semnele acestuia. De multe ori, tocmai datorită energiei activate de Lună, Racii pot avea sentimente de deja-vu mai dese decât alți nativi sau chiar vise profetice.

Citește și:

Balanță

O caracteristică interesantă a Balanțelor este aceea că încearcă să își protejze firile sensibile printr-o aparență destul de dură. Acești nativi par foarte siguri pe ei și știu să se facă plăcuți, dar acceptă foarte puțini și foarte greu oameni apropiați în preajma lor pentru că se tem să fie răniți. Întocmai ca Taurii, și ei sunt guvernați de Venus, ceea ce înseamnă că au o capacitate imensă de a iubi, dar realist vorbind, acest lucru îi face vulnerabili. Au obiceiul să ia lucrurile foarte personal, motiv pentru care au nevoie de parteneri de viață la fel de empatici, cu multă inteligență emoțională, care le pot înțelege și gestiona reacțiile.

Dincolo de aceste aspecte, Balanțele se numără printre acei oameni care se pot pune cu ușurință în locul celor din jur. Din acest motiv, ei încearcă deseori să le ușureze viețile oamenilor de pe lângă ei, uneori chiar cu prețul propriei fericiri.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc