Setari Cookie-uri

Horoscopul Puterilor Magice: secretele mistice ale fiecărei zodii

Fiecare semn zodiacal este înzestrat cu o putere magică, reală, pe care o deține indiferent de ascendent și pe care o poate folosi în momentele cheie din viața sa, de la cele de tristețe profundă la cele de o bucurie nemărginită. Aceste puteri magice ajută zodiile să depășească obstacole, să schimbe cursuri karmice și să întipărească amintiri dintre cele mai plăcute, dar mai ales să își îndeplinească dorințe.. Practic, este energia magică regeneranta, a noilor începuturi, a regăsirii.

Balanța: Puterea Concentrării

Balanțele pot practica foarte bine meditația prin concentrare, tot aici putând beneficia, poate mai bine ca orice altă zodie, de puterea hipnozei. Au capacitatea de a-și focusa energiile interioare, mistice, către un scop precis, ceea ce le ajută să se regenereze, să își atingă scopurile, să realizeze ceea ce doresc. Haosul le destabilizează pe Balanțe și le poate duce în pragul epuizării.

Scorpion: Puterea Dragostei

Scorpionul se regăsește și se regenerează prin dragoste. Ori de câte ori va caută în altă parte echilibrul interior, îi va fi mai greu. Fie că este vorba despre persoana iubită (energia sexuală și dragostea împărtășită), fie că este vorba de orice alt tip de iubire, aici este zona în care Scorpionul își găsește toate resursele pentru a se vindeca, reechilibra și motiva într-o acțiune. Nu e de mirare că nativii acestei zodii sunt atât de seducători, cu o energie sexuală vibrantă.

Citește și:

Horoscopul puterilor magice: puterea dragostei

Foto: By Benjavisa Ruangvaree Art/shutterstock.com

Săgetător: Puterea Haosului

Întregul Univers este clădit pe legi ale haosului, iar Săgetătorul se poate extinde la nesfârșit folosind această puetere. Săgetătorii merg înainte ca o săgeata, au tendința să fie excepția de la regulă, sunt dinamici și în permanentă implicare într-o activitate sau proiect. Sunt în continuă dezvoltare, mereu merg către noi orizonturi, fiind exploratori neobosiți. Haosul nu înseamnă dezordine, ci mai degrabă l-am putea traduce ca o incredibilă capacitate de a îmbrățișa realitatea în toată esența sa și de a se adapta instant la noile nevoi din viață. Astfel pot face față unor traume, se pot îngriji de propria sănătate, pot face progrese uimitoare, cu o condiție: să nu fie ținuți în mrejele rutinei.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc