Setari Cookie-uri

Horoscopul Puterilor Magice: secretele mistice ale fiecărei zodii

Fiecare semn zodiacal este înzestrat cu o putere magică, reală, pe care o deține indiferent de ascendent și pe care o poate folosi în momentele cheie din viața sa, de la cele de tristețe profundă la cele de o bucurie nemărginită. Aceste puteri magice ajută zodiile să depășească obstacole, să schimbe cursuri karmice și să întipărească amintiri dintre cele mai plăcute, dar mai ales să își îndeplinească dorințe.. Practic, este energia magică regeneranta, a noilor începuturi, a regăsirii.

Rac: Puterea Lunii

Nativii Rac sunt în special mișcați de energiile Lunii. Astfel Luna Nouă favorizează noile oportunități, începuturile și schimbările, curajul și organizarea, pe când Luna Plină îndeamnă la purificare spirituala și vindecare. Așadar, pentru rezultate cât mai bune, meditative, spirituale sau de orice fel, este indicat ca Racul să se folosească de aceste momente ale lunii, să se pregătească și să caute echilibrul în fiecare dintre ele.

Horoscopul puterilor magice: puterea lunii

Foto: By Anton27/shutterstock.com

Leu: Puterea Mantrelor

Leul poate folosi Mantrele pentru a obține ceea ce își dorește, acestea având caracter puternic modulator, cu o influență magică. Mantrele - formule sacre rostite în religiile orientale – reprezintă cuvinte și versuri cu puternică rezonanță energetică. Aceste cuvinte, odată rostite, au puterea de a transforma sufletul, de a debloca meridianele energetice și de a atrage echilbrul și binele în viața celui ce le rostește.

Citește și:

Citește și: MANTRA PUTERNICĂ A IUBIRII PENTRU FIECARE ZODIE: DEBLOCHEAZĂ OBSTACOLE ȘI ALUNGĂ ENERGIILE NEGATIVE

Fecioara: Puterea Proiecției

Fecioara are capacitatea naturală de a menține lucrurile reale, împământate și coborâte pe pământ. Acești iubitori ai detaliilor pot proiecta dorințele, de exemplu își pot imagina cum energiile negative îi ocolesc sau îi părăsesc, pot proiecta un eveniment cu puterea imaginației, a gândului, ca apoi să se bucure de transformarea în realitate a acestor gânduri. Au puterea de autovindecare și autopurificare, folosind meditația, concentrarea și proiectarea scopurilor, a dorințelor.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc