Setari Cookie-uri

Horoscopul Puterilor Magice: secretele mistice ale fiecărei zodii

Fiecare semn zodiacal este înzestrat cu o putere magică, reală, pe care o deține indiferent de ascendent și pe care o poate folosi în momentele cheie din viața sa, de la cele de tristețe profundă la cele de o bucurie nemărginită. Aceste puteri magice ajută zodiile să depășească obstacole, să schimbe cursuri karmice și să întipărească amintiri dintre cele mai plăcute, dar mai ales să își îndeplinească dorințe.. Practic, este energia magică regeneranta, a noilor începuturi, a regăsirii.

Capricorn: Puterea Ritualului

La polul opus la Săgetătorilor îi găsim pe Capricorni, care tocmai în repetiție își găsesc forța interioară și determinarea. Practicile ceremoniale, ritualurile stimulează energia spirituală a acestor nativi. Prin repetiții pot crea noi trasee energetice, de exemplu pot schimba stilul de viață sau chiar își pot schimba modul de a gândi, îndreptându-se spre o atitudine pozitivă, proactivă. Poate tocmai de aceea acești nativi sunt atât de muncitori, iar munca lor nu este în zadar, ci mereu progresează, au rezultate uimitoare, dezvoltând proiecte puternice și influente, dar totodată revoluționare.

Vărsătator: Puterea Dăruirii

Vărsătorii, orice ar dori să facă sau să obțină, reușesc să dăruiască lumii idei, concluzii, mesaje, sfaturi, parctici sau meserii care vin ca un val al iubirii și al binelui în lume. Pe unde trec, oamenii își vor aminti de ei, se vor deschide în fața lor, vor veni lângă ei, căci acolo găsesc încredere, înțelegere și resurse regenerative. Indiferent dacă sunt timizi sau extrovertiți, acolo unde se găsesc, Vărsătorii aduc schimbarea în mai bine. Puterea lor este Dăruirea.

Citește și:

Horoscopul puterilor magice: puterea claritatii Foto: By Kiselev Andrey Valerevich/shutterstock.com

Pești: Puterea Clarității

Dacă ați avut prilejul să întâlniți nativi Pești, ați observat că aceștia au viața foarte bine ordonată, iar dacă ați avut discuții folosofice cu aceștia, ați descoperit argumente greu de imaginat, însă atât de reale, privite parcă dintr-o parte a lumii invizibilă pentru noi, ceilalți nativi. Peștii pot pătrunde în tainele umbrite ale adevărului, ale naturii umane, pot scoate la lumina cele mai puțin văzute aspecte ale Universului. Ei le văd, le simt. Această puetere de a vedea clar situațiile din viață îi ajută să găsească răspunsuri și soluții, însă cu siguranță drumul lor nu va fi ușor. Dar va fi just, corect, de o realitate uneori dură.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc