Setari Cookie-uri

Horoscopul senzualității: TOP 5 cele mai pasionale femei din zodiac

Te numeri printre nativele care știu să iubească pătimaș?

Iubirea și pasiunea sunt, uneori, două lucruri complet separate. Există anumiți nativi care se îndrăgostesc greu, dar sentimentele lor dăinuie pentru multă vreme, dacă nu cumva chiar pentru toată viața. În același timp, există câțiva nativi speciali care, până să își găsească marea iubire a vieții, se îndrăgostesc fulgerător și dau frâu liber imaginației de câte ori au ocazia. Despre acești nativi vom vorbi astăzi, și mai precis despre femeile născute în aceste semne, toate unite de firi pătimașe și de povești spectaculoase de iubire, mai lungi sau mai scurte, dar care ard cu același foc interior.

Citește horoscopul zilnic și află ce ți-au rezervat astrele!

Horoscopul senzualității feminine

Femeia Berbec

Zodii compatibile: Berbec, Leu, Săgetător

Citește și:

Nativele născute în Berbec au fitilul scurt și în viața de zi cu zi, și în ceea ce privește poveștile de dragoste pe care le trăiesc până când își găsesc sufletul pereche. Arma lor preferată de seducție este zâmbetul absolut irezistibil pe care îl folosesc pentru a fura inimile pe care le vor. Pentru ele, totul este permis în dragoste și în război, motiv pentru care atunci când își doresc pe cineva, nu se împiedică de nimeni și de nicio convenție socială.

Dincolo de acest aspect, dragostea fizică este cea mai potrivită modalitate prin care își pot demonstra afecțiunea, așa că în pat își folosesc toată imaginația. Poveștile lor de dragoste sunt, într-adevăr, intense și spectaculoase, dar au circuit destul de scurt până când vor întâlni acea persoană specială care le va atinge inima.

Citește și:

Foto Kl Petro/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc