Setari Cookie-uri

Horoscopul senzualității: TOP 5 cele mai pasionale femei din zodiac

Te numeri printre nativele care știu să iubească pătimaș?

Femeia Balanță

Zodii compatibile: Balanță, Gemeni, Vărsător

Nativele în Balanță se numără printre acele semne cu un grad ridicat de empatie și de inteligență emoțională. Din păcate pentru ele, în același timp acest lucru înseamnă că sunt foarte vulnerabile din punct de vedere emoțional.

Sunt extrovertite, prietenoase și sociabile, uneori chiar aventuroase, dar în spatele tuturor acestor lucruri se ascunde, întocmai ca în cazul femeilor Taur, dorința de a-și cunoaște sufletele pereche. Până acolo, se vor îndrăgosti des și foarte pătimaș, cu riscul de a fi rănite de multe ori. În ciuda acestui lucru, Balanțele o iau de fiecare dată de la capăt și se bucură de fiecare partener cu dorința și pasiunea unei mari iubiri.

Foto ladyphoto/ Shutterstock

Citește și:

Femeia Scorpion

Zodii compatibile: Rac, Capricorn, Pești

Doamnele născute în Scorpion știu exact ce vor și cum să obțină acest lucru, indiferent că e vorba de un post sau de un potențial partener. Le ajută foarte tare faptul că înțeleg foarte bine psihologia umană și știu cum să dezvăluie cât să atragă și cum să se ascundă în mister pentru a incita.

De regulă, deși această zodie are o reputație destul de proastă, ele știu să fie sociabile și se pot face foarte plăcute atunci când își doresc acestu lucru. Dragostea fizică este una dintre cele mai puternice arme din arsenalul femeilor Scorpion pe care o folosesc cu imaginație și cu pasiune, astfel încât până și cei care sperau doar la aventuri de o noapte cu astfel de femei se pot trezi prinși de farmcele acestor native.

Citește și:

Foto IVASHstudio/ Shutterstock

Foto prima pagina Lia Koltyrina/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc