Setari Cookie-uri

Horoscopul senzualității: TOP 5 cele mai pasionale femei din zodiac

Te numeri printre nativele care știu să iubească pătimaș?

Femeia Taur

Zodii compatibile: Rac, Scorpion, Pești

La prima vedere, nativele în Taur par a fi timide, romantice, poate chiar retrase. Cu toate acestea, ele ascund inimi foarte pătimașe pe care le dezvăluie doar în momentele lor de intimitate. Desigur că au o reputație bine cunoscută de firi dominate de romantism, dar acest lucru nu le împiedică în niciun fel să joace cu măiestre cartea seducției fizice.

Știu cum să își pună în evidență atuurile fizice, dar ele își atrag partenerii prin atitudini surprinzător de prietenoase și prin câștigarea (meritată) a încrederii acestora. Cu toate acestea, partenerii sau potențialii parteneri ai nativelor în taur nu trebuie să piardă din vedere faptul că cea mai mare dorință a acestor femei este să își găseasca jumătățile și vor căuta în ei acel om alături de care să trăiască toată viața.

Citește și:

Foto IVASHstudio/ Shutterstock

Femeia Leu

Zodii compatibile: Berbec, Leu, Săgetător

Nativele în Leu sunt femei incitante, neîmblânzite și cu spirite libere, dar extrem de pretențioase. Cea mai mare greșeală pe care o poți face atunci când vrei să seduci o femeie Leu este să încerci să o îmblânzești si să îi tai avântul. În același timp, la fel de grav este să o lasi să te domine în totalitate pentru că se va plictisi mai rapid decât ți-ai imagina.

Atunci când vine vorba de dragostea fizică, ele nu se dau în lături de la nimic, însă tot ele sunt cele care trebuie să inițieze orice astfel de experiment. Ce le rămâne de făcut partenerilor, fie și ocazionali, ai acestor femei este să le învețe jocul din mers și să încerce să le învingă cu propriile arme. Nu vor reuși să facă asta, dar cu siguranță le vor incita și le vor păstra interesul viu al acestor native care părăsesc pe cât de repede se îndrăgostesc.

Citește și:

Foto ladyphoto/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc