Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii august. Primim tot ce ne dorim, dar mai întâi trebuie să învățăm cum să fim fericiți fără să avem acele lucruri

Luna august vine la pachet cu multe schimbări interesante pentru majoritatea zodiilor. Soarele este în Leu până pe 22 august, încurajându-ne să găsim inspirație în viața de zi cu zi. Astrele sunt de partea noastră și ne deschid numeroase uși, important este să învățăm să profităm de ele și să nu mai rămânem prizonierii trecutului.

Universul ne dă tot ce ne dorim, dar mai întâi trebuie să învățăm cum să fim fericiți fără să avem acele lucruri.

August este luna noastră. Este momentul să ieșim din zona de confort și să facem tot ce ne dorim; să învățăm să fim liberi, să trăim cu adevărat, să ne bucurăm de viață cum nu am mai făcut-o până acum.

Horoscop August 2020

Foto Bhikku Amitha /Pixabay

Horoscopul lunii august pentru toate zodiile

Berbec - Ai foarte multă energie și trebuie să profiți de ea

Luna august vine cu un val de energie incredibilă de care ar fi bine să profiți deoarece te poate ajuta să faci schimbări importante (și necesare) în viața ta. Îndrăznește să ieși mai des din zona de confort și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Acesta este momentul potrivit pentru a îți împlini cele mai mari visuri.

Citește și:

Taur - Ești mai liniștită și mai fericită ca niciodată

După o perioadă în care a tunat și a fulgerat peste zenul tău, în luna august te simți fericită și liniștită. Simți că lucrurile se aranjează așa cum trebuie să se aranjeze fără ca tu să mai încerci să mai controlezi ceva. Înveți să îi permiți Universului să îți arate calea pe care trebuie să mergi de acum înainte.

Gemeni - Știi ce ai de făcut în această lună

Ai deja un plan bine pus la punct pentru luna august; ești pregătită de schimbări majore în viața ta. Pe plan profesional îți dorești foarte mult să începi un proiect important; ideile sunt deja făcute, aștepți momentul potrivit pentru a îți pune în aplicare planurile. În ceea ce privește viața personală, faci tot posibilul să petreci mai mult timp în compania oamenilor dragi.

Citește și:

Rac - Nu reușești să îți găsești liniștea

După schimbările din ultima perioadă, îți este destul de dificil să îți găsești liniștea și, cel mai important, să îți dai seama care este drumul tău în viață. Ia o pauză de la tot ce faci și încearcă să petreci mai mult timp cu tine însăți; să îți asculți gândurile, să îți pui în ordine prioritățile și să îți dai seama care sunt lucrurile care te fac fericită.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc