Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii august. Primim tot ce ne dorim, dar mai întâi trebuie să învățăm cum să fim fericiți fără să avem acele lucruri

Luna august vine la pachet cu multe schimbări interesante pentru majoritatea zodiilor. Soarele este în Leu până pe 22 august, încurajându-ne să găsim inspirație în viața de zi cu zi. Astrele sunt de partea noastră și ne deschid numeroase uși, important este să învățăm să profităm de ele și să nu mai rămânem prizonierii trecutului.

Horoscop August Leu - Învață să iei lucrurile treptat

Nu te grăbi în nimic din ce faci, ai tot timpul din lume să ajungi acolo unde îți dorești. Până la urmă, nu este importantă destinația, ci călătoria în sine. Așadar, învață să iei lucrurile treptat, să ai răbdare, să analizezi situațiile în care te afli și să te bucuri de fiecare moment pe care îl trăiești.

Fecioară - Renunță la oamenii toxici din viața ta

Horoscop August 2020 Fecioara

Foto Pexels /Pixabay

În această lună înveți să te detașezi puțin câte puțin de oamenii care ți-au făcut rău până acum. Încerci să rupi legătură cu persoanele toxice care îți seacă sufletul de energie și de la care nu primești decât dramă, energie negativă, suferință și durere. Vei vedea cât de liber se va simți sufletul tău după această perioadă.

Citește și:

Balanță - Te așteaptă o lună minunată

Dragă Balanță, luna august este una dintre cele mai frumoase luni din acest an. Învață să te bucuri de ea așa cum trebuie; ieși din zona de confort, urmează-ți visurile, fă ce îți place și trăiește mai liberă ca niciodată. Nu te concentra pe ce spun oamenii, nici nu trebuie să îți pese - alege să îți bucuri sufletul.

Scorpion - Înveți să faci pace cu trecutul

Nu te mai întoarce în trecut, s-a întâmplat și nu mai poți schimba nimic la el. Încearcă pe cât posibil să înveți lecțiile primite de la tot ce ai trăit până acum și să mergi mai departe cu viața ta. Prezentul este cel mai important, bucură-te de el și trăiește-l cum poți mai bine. Nici pentru viitor nu trebuie să îți faci prea multe griji, nu știi ce se va întâmpla.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc