Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii august. Primim tot ce ne dorim, dar mai întâi trebuie să învățăm cum să fim fericiți fără să avem acele lucruri

Luna august vine la pachet cu multe schimbări interesante pentru majoritatea zodiilor. Soarele este în Leu până pe 22 august, încurajându-ne să găsim inspirație în viața de zi cu zi. Astrele sunt de partea noastră și ne deschid numeroase uși, important este să învățăm să profităm de ele și să nu mai rămânem prizonierii trecutului.

Horoscop August Săgetător - Ești foarte sigură pe tine și iei cele mai bune decizii

Luna august este luna schimbărilor pentru tine. Chiar dacă oamenii din jurul tău îți dau sfaturi bune, de data aceasta alegi să îți asculți intuiția și să iei decizii în funcție de ce îți dictează inima. Până la urmă, tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită și împăcată cu viața ta.

Capricorn - Îți cunoști foarte bine limitele și nu forțezi lucrurile

Horoscop August Capricorn

Foto: ArtTower /Pixabay

În această lună apar numeroase oportunități frumoase pe plan profesional; chiar și așa, încerci foarte mult să limitezi schimbările - alegi doar câteva proiecte în care să te implici pentru că nu vrei să te îngropi în muncă. În plus, îți dorești să dai tot ce ai mai bun astfel încât rezultatele să fie cele de care să fii mulțumită.

Citește și:

Vărsător - Alegi să te pui pe primul loc

Este momentul să înveți să ai grijă de tine cu adevărat; este momentul să înveți să spui Da și Nu atunci când îți dorești fără să te mai intereseze ce părere au oamenii din jurul tău. Trebuie să fii puțin egoistă și să te pui pe primul loc, să îți asculți inima și să îți îngrijești sufletul cu cea mai frumoasă iubire din lume.

Pești - Ieși din zona de confort pentru că ți se pot întâmplă lucruri minunate

Îndrăznește să crezi în tine, eșți mai aproape decât crezi de a îți împlini visurile. Profită de luna august și încearcă să îți pui în ordine gândurile și ideile și să începi să pui în aplicare planurile importante astfel încât să poți înainta cu proiectele tale. Ai încredere, Universul este de partea ta și te ajută enorm în următoarea perioadă.

Citește și:

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc