Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii octombrie 2020: Ștergem karma trecutului și renaștem mai puternici ca niciodată

Astrologie: Află ce ți-au pregătit astrele pentru luna octombrie 2020 în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Horoscopul lunii octombrie 2020: Ce transformări te așteaptă în funcție de zodia ta

horoscop octombrie 2020

Foto: Enrique Meseguer /Pixabay

Berbec - In octombrie 2020 te pregătești pentru o schimbare

Octombrie este una dintre cele mai importante luni ale anului pentru ține deoarece vine cu o schimbare uriașă. Poate fi vorba despre o decizie majoră luată pe plan profesional cu care îi vei uimi pe toți sau despre o alegere în ceea ce privește viața de cuplu. Indiferent de situație, ești fericită și abia aștepți să vezi ce urmează.

Taur - Începi un nou capitol al vieții tale

Luna octombrie este una interesantă pentru tine deoarece te ajută să înțelegi mai bine cine ești și ce vrei de la viață. Începi un nou capitol al vieții tale, unul presărat de momente frumoase, speciale, de aventură, de extaz și fericire. Nu îți mai faci niciun plan, doar te bucuri de momentul prezent și trăiești acum.

Citește și:

Gemeni - Îți dai seama ce contează cu adevărat în viață

În această perioadă te concentrezi foarte mult asupra creșterii personale. În sfârșit îți dai seama care sunt lucrurile care contează cu adevărat în viață și care îți pot face inima fericită. Pe plan sentimental, este posibil să simți nevoia să fii sinceră cu partenerul de cuplu și să îi spui ce se întâmplă în sufletul tău.

Rac - Redescoperi liniștea uitată

Luna octombrie este o luna a regăsirii pentru tine. Acum ai ocazia să petreci mai mult timp cu tine însăți, să îți asculți gândurile, să îți pui în ordine sentimentele, să faci schimbările necesare pentru a fi fericită și împăcată. În sfârșit, poți redescoperi liniștea pierdută. Ai încredere că va fi bine.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc