Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii octombrie 2020: Ștergem karma trecutului și renaștem mai puternici ca niciodată

Astrologie: Află ce ți-au pregătit astrele pentru luna octombrie 2020 în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Horoscop octombrie 2020 Leu - Lași trecutul în spate

horoscop Leu octombrie 2020

Foto: Enrique Meseguer /Pixabay

Îți dai seama că îți faci singură rău legându-te în continuare de ceva ce nu mai există. Înțelegi, în sfârșit, că trebuie să accepți tot ce s-a întâmplat, să faci pace cu trecutul, să ierți oamenii care te-au rănit și ți-au greșit și să mergi mai departe cu viața ta cu sufletul împăcat și inima vindecată.

Fecioară - Cauți sprijin în oamenii dragi din viața ta

Înțelegi că nu te poți descurca singură cu tot ce se întâmplă în jurul tău, motiv pentru care alegi să ceri ajutor de la oamenii dragi din viața ta. Nu primești doar sprijin, ci și iubire și înțelegere - îți dai seama că nu ești singură și că alături de oamenii potriviți poți depăși cele mai dificile situațîi.

Citește și:

Balanță - Îți dai seama cât de puternică ești

Te pregătești pentru una dintre cele mai importante luni ale anului 2020. Octombrie vine cu surprize, cu schimbări, cu planuri noi, cu transformări. În această perioadă îți dai seama că ești un suflet cu adevărat puternic, care reușește să treacă peste orice situație. Ești minunată, draga mea!

Scorpion - Înveți lecții importante

Luna octombrie este aici pentru a te învăța cele mai importante lecții din acest an. Oricât de nou, de ciudat și de dificil este totul, nu te împotrivi, acceptă ce se întâmplă și permite-i Universului să își joace cartea și să îți arate care sunt planurile lui pentru tine. Este o perioadă interesantă de pe urma căreia vei crește foarte mult.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc