Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii octombrie 2020: Ștergem karma trecutului și renaștem mai puternici ca niciodată

Astrologie: Află ce ți-au pregătit astrele pentru luna octombrie 2020 în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Horoscop ocombrie 2020 Săgetător - Ești atentă la viața sentimentală

horoscop octombrie Sagetator

Foto pastelpinkprimrose /Pixabay

În luna octombrie îți îndrepți atenția asupra vieții sentimentale. Simți că ai puțîn de muncă la relația cu partenerul de cuplu; este important să comunicați deschis despre ceea ce simțiți și despre planurile de viitor. În cazul în care ești singură, astrele îți pregătesc o surpriză în a doua săptămână a lunii.

Capricorn - Faci câteva compromisuri importante

Se întâmplă foarte multe lucruri interesante în această lună - pe toate planurile. Alegi să te lași purtată de val, să îi permiți Universului să îți arate tot ce are de arătat. Este posibil că în ultima săptămână din octombrie să fii nevoită să faci câteva compromisuri în ceea ce privește relația cu oamenii din jurul tău.

Citește și:

Vărsător - Te concentrezi asupra lucrurilor mărunte

În luna octombrie înveți să faci câteva schimbări importante în viața ta; alegi să te concentrezi asupra lucrurilor mărunte pentru că îți dai seama că acestea sunt cele care contează cu adevărat și care pot aduce adevărata fericire în inima ta și liniște în sufletul tău. Ești mai liniștită ca niciodată.

Pești - Alergi după visurile tale

În sfârșit alegi să ieși din zona de confort și să faci acele schimbări de care ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită. Lași deoparte teamă de nou și te arunci în necunoscut. Alergi după visurile tale, faci planuri, treci la acțiune; ești hotărâtă să nu renunți până când nu vei ajunge acolo unde îți dorești.

Citește și:

foto main: conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc