Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei în Octombrie 2020 pentru fiecare zodie

Descoperă previziunile astrale privind viața amoroasă a fiecărei zodii în parte pentru luna octombrie 2020. Majoritatea zodiilor se bucură de noroc în dragoste, de susținerea astrală și de îmbunătățirea abilităților de comunicare și relaționare în cuplu.

Horoscopul Dragostei Octombrie 2020: Rac

Viața în cuplu merge minunat pentru nativii Rac, doar celelalte aspetce de viață le pot pune piedici. Mai exact, chiar dacă se află în prag de căsătorie, iubirea este intensă și dorința pe măsură, posibil factorii ce țin de societate sau de finanțe să le stea în cale. Cu alte cuvinte, încercăm să spunem că relația nativilor este una minunată, dar nu pot lua încă acele decizii mari din viață pentru că întâlnesc tot felul de obstacole care nu sunt legate de sentimentele partenerilor de cuplu.

Nativii singuri sunt favorizați astral, pot începe o relație frumoasă în această lună, care se poate transforma într-o legătură profundă și de durată. Își pot întâlni sufletul pereche în cele mai ciudate locuri, de exemplu în lift sau poate într-un magazin. De aceea recomandăm nativilor să fie deschiși în a lega relații noi cu cei din jur, căci, cum spune vorba românească, nu se știe de unde sare iepurele.

Citește și:

Horoscopul dragostei octombrie 2020 Foto: By chairoij/shutterstock.com

Horoscopul Dragostei Octombrie 2020: Leu

Nativii Leu pot simți în luna octombrie o serie de schimbări în relația de cuplu. Vor aduce ceva nou în viața lor amoroasă, așadar vor avea nevoie și de acomodare în această situație, ceea ce le consum destul de multă energie. Este recomandat să își rezerve timp să se relaxeze, să se bucure de viața în doi, poate chiar să organizeze mici escapade.

Cei singuri vor dori să își revizuiască planurile și credințele privind relațiile. Vor simți că undeva au nevoie de o schimbare, sau poate că se gândesc că li s-ar potrivi un alt tip de relație decât au crezut până acum. Vor fi deschiși la noile legături, însă nu se vor arunca cu capul înainte într-o relație serioasă.

Citește și:

Horoscopul Dragostei Octombrie 2020: Fecioară

Fecioarele pot avea o viață amoroasă tulbure în această lună. Se pot confrunta cu tot felul de răsturnări de situație în cuplu, nativii putând fi complet nevinovați. De exemplu întâlnirea accidentală cu o fostă iubire sau fost soț/soție poate stârni o adevărată furtună în actuală relație, chiar dacă nimic nu s-a întâmplat acum. Probabil că comportamentul Fecioarelor este mai ezitant în această lună, ceea ce poate zdruncina încrederea partenerului. Cuplurile stabile nu vor trece însă prin astfel de destabilizari.

Nativii singuri pot pica în diverse capcane amoroase, de aceea este recomandat să cântărească cu prudență șansele unei posibile relații. De asemenea, se pot îndrăgosti nebunește de o persoană nepotrivită. Cei mai norocoși pot trăi o dragoste adolescentină în această lună, cu fluturi în stomac și emoții ce le fură mințile.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc